Szexőrült? Ha pénze is van, 16 nővel lehet egyszerre

Egy kolumbiai cég a YouTube-on is hirdetni kezdet egy exkluzív négynapos utazást, amely egy privát szigeten van, ahová egy olyan luxusjachttal lehet eljutni, amint 60 nő utazik 30 férfival. Ugyanis 30 vastag pénztárcájú férfi vehet részt ezen a remek eseményen, amely kiemelten drogbarát, és nem kell fizetni az ételért, sőt az alkoholért sem külön, benne van az árban. Viszont részt lehet venni orgiában, és a nőkről is lehet vacsorázni - írja az Independent.

Az utazást szervező Good Girls Company honlapján részletesen kiderült a program, és hogy a négynapos buli november 24. és 27. között lesz. A reptérről a kedves részvevőket szintén ingyen a jachthoz szállítják. Négy csomagár van, a legolcsóbb csomag 600 dollár - 163 ezer forint - a legdrágább 1500 dollár - 409 ezer forint - amelyben a golfozás és a hármasszex is szerepel.

Az első nap a vendégek részt vehetnek egy orgiában, a második napon pedig mindenki 30 percet(!) kap arra, hogy 16 nővel szexeljen. A harmadik és negyedik napon partizás lesz. Az országban egyébként a prostitúció legális, azonban az drogfogyasztás nem. A YouTube ma eltávolította a cég hirdetését, amely mint kiderült egy ideje hirdeti ilyen utazásokat, ráadásul nagy sikerrel.

Azt is lehet tudni a cégről, hogy egy bordélyházból nőtte ki magát utazási irodává és rendesen felépítették magukat, hiszen vannak a szigeten jakuzzik, biliárdasztalok, hatalmas tévék, luxusfürdőszobák, gyógyfürdők, úszómedencék, és természetesen golfozási lehetőség is akad. Aki szeretné tudni, kikkel fog ágyba bújni, azok a cég honlapján a hölgyeket is megnézheti, bár csak 4 lány vállalta egyelőre - arc nélkül - a fotózást.