Szexért hívogatják a nyugdíjas Irénkét

Igencsak zaklatott napokat él át mostanában egy Dunakeszin élő nyugdíjas asszony. A hatvannyolc éves Irén élete októberben kezdett felbolydulni, attól kezdve ugyanis a mai napig rendkívül furcsa telefonhívásokat kap.

© Pintér Péter

– Először csak azt hittem, hogy valamiféle tévedésről van szó. Amikor azonban már harmadszorra hívtak egy héten belül, nagyon gyanús lett a dolog. Mindannyian férfiak voltak, és szexet akartak tőlem. Kivétel nélkül tegeződve mutatkoztak be, volt egyfajta huncutság a hangjukban. Egyikük egy olyan üzenetet küldött, amelyben azt kérdezte: szexelnék-e vele egy harmincezer forint értékű okostelefonért cserébe – mesélte a nem mindennapi történetet az idős asszony, aki nem igazán tudta hová tenni a dolgot.

– A hívásoktól igencsak zavarba jöttem. Volt, amelyik férfival a férjem beszélgetett el. Januárban sokáig nem hívtak, így már kezdtem örülni, hogy abbamarad ez az egész. De sajnos megint kerestek. Nem tudom, hogy mindez hogyan történhetett. Nincsenek rosszakaróim, ezért gyanítom, hogy valamilyen tévedésről van szó. Amikor kérdeztem tőlük, hogy hol találták meg, azt mondták: egy szexhirdetésben szerepel a számom – mondta döbbenten Irén.

Fincsi (képünkön) hirdetésénél a nyugdíjas asszony számát adták meg

A Borsnak sikerült megtalálnia az ominózus hirdetést az egyik oldalon, amelyben valóban a nyugdíjas asszony száma szerepel. Ebben szeptember közepe óta egy húszéves hölgy Fincsi néven kínálja a bájait. A vörös hajú, nagy keblekkel megáldott örömlány a XIV. kerületben várja a kuncsaftokat. A hölgy fotókat is töltött fel magáról, amelyeken az arcán kívül minden látható. – Most, hogy megvan a hirdetés, szeretném elérni, hogy javítsák ki a számot, és a jövőben már ne zaklassanak – mondta kissé fellélegezve Irén.