Szélvédőn udvarolt az ismeretlen hódoló

„Valakibe titkon beleszeretni azt jelenti: egy mások számára láthatatlan csodát látni mindennap. Az sem baj, ha ez az érzés viszonzatlan marad. Boldoggá teszi az embert a tudat, hogy van egy NŐ, akiért megéri várni a másnapot, csak egy elkapott pillanat, és máris a fellegekben járhatok.”

Ezt a rejtélyes üzenetet hagyta egy ismeretlen fiatalember egy budapesti lány autójának szélvédőjén. Kata (Az érintett kérésére szerkesztőségünk által adott név) a Facebookon próbált titkos hódolója nyomára bukkanni, amikor az már napok óta hagyott hasonló leveleket, sőt olykor apróbb ajándékokat is a kocsiján. „Jó lenne, ha már felfedné magát... Hiába hagyok neki üzenetet, keresem a kocsim körül, nem lelem... bújj elő!” – írta a lány.

A fővárosi lányt nem mikuláscsomag várta minden reggel a kocsiján, hanem ilyen levelek, apró kedvességek

A férfi később újabb levelet hagyott, amiből kiderült: nemrég költözött az utcába. Nem szeretett volna tolakodó lenni, csak Kata kíváncsiságát kívánta felébreszteni, aki szintén csak né­hány hete lakik a környéken. A lányt sokan azonnal óvatosságra intették: az ismeretlen miért nem szemtől szembe vállalja az érzéseit? Ő azonban nem osztotta az aggodalmaskodók kételyeit, kifejezetten jólesett neki a gesztus, az apró ajándékok, az üzenetek.

– Romantikus, igazi klasszikus udvarlási forma. Rájöhetnének páran, hogy nem csak a „szia, bocs, hogy ismeretlenül írok, de nagyon tetszel” stratégia az egyetlen, amivel fel tudják kelteni a kiszemelt lány érdeklődését! – summázott Kata, aki a Borsnak elárulta, hogy a fiú már felfedte magát és találkoztak is. – Nem gondoltam, hogy ennyien reagálnak a kiírásomra. Én csak szerettem volna megtalálni, ami sikerült – zárta titokzatosan.