Szektához csatlakozott, majd eltűnt Krisztián

Cservid Krisztiánt több, mint egy hete nem látta a családja. A hírek szerint a 20 éves fiatal csatlakozott egy szektához, azóta nyoma veszett.
Cservid Krisztiánt több, mint egy hete nem látta a családja. A hírek szerint a 20 éves fiatal csatlakozott egy szektához, azóta nyoma veszett.

Hátborzongató történetet osztott meg az Eltűnt-emberekért megoszthatod Facebook csoport, miszerint a 20 éves magyar nemzetiségű Cservid Krisztián február 22-én tűnt el lakhelyéről, a romániai Bihardiószegről. Pár nappal később, február 25-én viszont még látták a szintén romániai Érmihályfalván. A családja azt feltételezi, hogy Krisztián Debrecen érintésével Londonba ment. Később felmerült, hogy látták is a brit fővárosban, de ezt szerdán cáfolta a család.

A család hamis információt kapott, Krisztián nincs meg!Erika Füzesi4 órája · Kedves Mindenki!Cservid Krisztiánt mé...

Közzétette: Eltűnt emberekért-megoszthatod2016. március 2.

– Krisztián csatlakozott egy szektához, abba is hagyta az egyetemi tanulmányait, a családdal és a barátokkal megszakított minden kapcsolatot. Majd minden nyomot eltüntetve maga után, múlt héten hétfőn reggel elment otthonról, a kulcscsomóját bedobta a kapun, és azóta semmilyen keresésre nem reagál. Nem elérhető, életjelet nem ad magáról. Depressziót állapítottak meg nála az orvosok, de a gyógyszereit már nem szedte.
Eltűnését a Romániai rendőrségen bejelentették – állnak Krisztián keresési felhívásában a döbbenetes információk.

Krisztián személyleírása: 172 centi magas, 70-75 kg, szakállas szemüveges.