Százezret nyertek a Bűvös Hetessel

Játékunk nyertesei közül tegnap heten vették át pénzüket.
Játékunk nyertesei közül tegnap heten vették át pénzüket.

Jókedvű emberek gyülekeztek tegnap délután egy budai bankfiók előtt. A tizenegyből heten jöttek el személyesen felvenni a lapunk Bűvös Hetes játékán legutóbb nyert egyenként százezer forintot. Juhász Imre Szombathelyről utazott el a pénzért.

– Soha nem nyertem még semmit, nagyon boldog vagyok! Úgy tervezem, hogy a lányomnak és a felségemnek veszek valamit ebből a százezer forintból karácsonyra. Már kigondoltam, hogy minek örülnének, de nem árulom el, mert ők is rendszeresen olvassák a Borsot – nevet Imre.

Mozsolicsné Tóth Erzsébet vérbeli játékos. Már a Bors elődjének szelvényeit is vagdosta, sőt, 1986 óta próbálkozik, hogy pénzt vagy autót nyerjen. – Ez az első alkalom, hogy Fortuna mellém állt – mondja meghatottan a Nagykanizsáról érkezô Erzsébet. – A pénz nagyobb részét az elmaradt közös költségre fordítom, végre nyugodtan alhatok. A maradékból pedig a kilencéves unokámnak veszek lovas ajándékot. Evelin ugyanis rajong a lovakért.

Játékunk folytatódik, a szelvényeket legközelebb szeptember 27-ig kell beküldeni, a sorsolás pedig 28-án lesz. A 11-szer százezer forint mellett a fődíj, egy vadonatúj Mitsubishi Colt is gazdára vár még.