Szavazzon: Ön szerint papucs ez a férfi?

Az asszonynak mindent szabad, mindenkivel - a férfi viszont még csak rá sem nézhet más nőre. Ez lenne a tartós kapcsolat alapja? Van, aki szerint igen.
Az asszonynak mindent szabad, mindenkivel - a férfi viszont még csak rá sem nézhet más nőre. Ez lenne a tartós kapcsolat alapja? Van, aki szerint igen.

Egy párkapcsolat alapja a bizalom és a hűség - a 22 éves Beatrice Gibbs és 27 éves barátja, Adam Gillet azonban nem így gondolják. A brit férfi ugyanis egészen bizarr ötletet talált ki arra, hogy megtartsa barátnőjét.

– Javasoltam, hogy feküdjön le másokkal. Nem akartam, hogy megcsaljon vagy elhagyjon – mondta Adam, akinek párja azonnal elfogadta a dolgot.

Gibbs és Gillet egy oxfordi bárban ismerkedtek meg 2014-ben, majd egyéjszakás kalandjuk után közel másfél évig nem is hallottak egymásról. Végül, mikor randizni kezdtek, Adam hamar rádöbbent: párja megcsalja őt.

– Szakítani akartam, hiszen nem szerettem volna megbántani őt azzal, hogy másokkal is lefekszem – mesélte a Sun riporterének Beatrice.

A férfi azonban hűtlensége ellenére sem volt hajlandó lemondani a lányról, és ekkor jutott eszébe a meglehetősen abszurd ötlet.

– Kétségbeesett, hiszen nem akart véget vetni a kapcsolatunknak. Azt mondta, hogy lefekhetek más férfiakkal is, egészen addig, amíg őszintén elmondom neki, hogy kivel és mikor szexelek – árulta el a lány – Én viszont kikötöttem, hogy ez fordítva nem lehet így. Képtelen lennék elviselni, hogy ő más nőkhöz érjen.

A brit férfit és barátnőjét szokatlan kapcsolati "szerződés" köti: míg a lány szabadon lefekhet bárkivel, a férfi gyakorlatilag még csak rá sem nézhet másokra © Facebook/Twitter

Az alku óta több mint 18 hónap telt el, és a pár állítja: működik a kapcsolatuk. Ugyan a barátok kétkedve fogadták a bizarr szabályt, emiatt pedig a családnak már el sem merték mondani, Beatrice mégis azt mondja: ennél stabilabb, tökéletesebb kapcsolata nem is lehetne.

– Örülök neki, hogy őt ezzel boldoggá tehetem. Az pedig egyáltalán nem zavar, hogy rám nem vonatkozik az engedély, mert tudom, hogy azzal megbántanám Beatrice-t – tette hozzá Adam.

Szavazzon: Ön szerint is hihetetlen papucs Adam, vagy egyszerűen egy szerelmes férfi, aki mindent megtenne kedveséért?