Stadler nem gondol még a csajozásra – videó

Szabadulása óta nem találkozott még Stadler József húsz évvel fiatalabb párjával, Elvirával. Egyelőre az sem biztos, hogy együtt vannak-e még.
Szabadulása óta nem találkozott még Stadler József húsz évvel fiatalabb párjával, Elvirával. Egyelőre az sem biztos, hogy együtt vannak-e még.

Mint arról elsőként beszámoltunk: a focicsapatáról elhíresült vállalkozó, Stadler József szombaton szabadult a nagyfai börtönből, ahol adócsalásért ült négy évet. A kedd reggeli Mokka élőben jelentkezett Stadler ideiglenes akasztói otthonából, ahol szabadulása után elsőként a Borsot fogadta a vállalkozó. A riporter rákérdezett: mi van Stadler húsz évvel fiatalabb párjával, Elvirával?

– Nem találkoztunk még. Akkora fennforgás volt itt, sokan jöttek meglátogatni, én pedig helyhez vagyok kötve, mert nincsen még autóm. Nem tudok szaladgálni, csak ha visznek – válaszolta Stadler. A riporter tovább faggatta: most járnak, vagy nem járnak?

– Egyelőre várjuk ezzel még. Beszéltem vele még a szabadulásom előtt, nagyjából egy hete, de mióta hazajöttem, azóta nem. Gondolom meg fog keresni, de valami azt is mondja, hogy keressek új csajt, vagy befejeződött, vagy mi. Ezt majd a holnap, vagy a holnapután kideríti – válaszolta talányosan. Az interjú előtt Stadler munkatársa azzal viccelődött: Stadlernél egy csaj volt az éjszaka.

– Dehogy volt! Örülök, hogy élek, nemhogy csajozzak – felelte az érintett.