Sörért vetkőzött a nő, nem kellet volna - videó

Az emberek sok mindenre képesek, ha a sörről van szó... De az nem biztos, hogy ettől a produkciótól lett jobb hely a világ.
Az emberek sok mindenre képesek, ha a sörről van szó... De az nem biztos, hogy ettől a produkciótól lett jobb hely a világ.

Egy argentín éjszakai klubban, a Diversion Disco-ban rögzítették telefonnal egy izgalmas videót. A szórkozóhelyenl versenyt rendeztek a nőknek azzal a céllal, hogy minél több „bőrt mutassanak”. A nyeremény pedig nem más volt, mint egy ingyen sör.

A jelentéktelen díj ellenére szép számban jelentkeztek versenyzők, akik többnyire pólóban és nadrágban táncoltak egymással a színpadon. Akadt viszont köztük egy kevésbé szemérmesebb nő is, aki bugyira vetkőzve rázta magát a közönségnek. A gond csak az volt, hogy ez a bugyi leszámítva a csíkjait, csaknem pont olyan volt, mint Bridget Jones nagyibugyija, és nagyjából az egész produkció is olyanra sikerült, mintha a pancser karakter adta volna elő. A versenyző nagyon belejött szerepébe, és gyakorlatilag mindent megtett azért, hogy ő legyen a nyertes. A fenékrázó nő időnként letolta méretes fehérneműjét, és megvillantotta hátsóját a megrökönyödött nézőknek. A csodás látványt bemutató videó persze hamar népszerű lett az interneten is, ahol a kommentelők között akadt, aki elintézte annyival, hogy látott már ennél rosszabbat is bulikban, de volt, aki képtelen volt feldolgozni a látottakat. Azt sajnos nem tudni, hogy végül ő nyerte-e a sört, de ezek után nagyon reméljük.