Sokkot kapott a család, mikor meglátták, mi van apjuk sírjában

Szóhoz sem jutott a döbbenettől a Butlers család, amikor 85 éves hozzátartozójukat temették a New Jersey-ben álló temetőben. Miközben engedték le a gödörbe az idős férfi koporsóját, a családtagok észrevették, hogy a szomszédos sírból egy rothadó láb nyúlik át egyenesen a nemrég elhunyt nagypapa koporsójának tetejére.

– Nagyon megrázott minket édesapám halála, és most meg ez. Rá se tudtam nézni. Senki nem mondott nekünk semmit, úgy csináltak a temetőben, mintha ez mindennapos lenne – nyilatkozta a New York Daily News-nak megdöbbenten Sandra, az eltemetett Cleveland Butlers lánya.

Decaying foot horrifies grieving family as they bury grandfather

Mourning gave way to the macabre at a New Jersey cemetery where a beloved grandfather's burial uncovered a moldering bare foot from an adjoining grave. The devastated family of Cleveland Butler, 85, received a second and unexpected jolt when the body part appeared from the dirt as his blue casket was lowered into the ground at Mount Holiness Memorial Park.A gyászoló család azt is felháborítónak tartja, hogy miután szóltak a szomszéd sírból átlógó végtagról, a temetkezési vállalat egyszerűen azzal együtt elföldelte hozzátartozójuk koporsóját. Az ügyet vizsgálja a rendőrség és keresik a felelősöket. A család ügyvédet fogadott és kártérítést követelnek a temetkezési vállalattól.