Sokkoló vallomás: prostinak öltöztetett a pedofil nagybátyám

Hosszú évtizedekig fojtotta el magában egy kétgyermekes édesanya, milyen rémségeket tett vele saját nagybátyja gyerekkorában. Csak azt követően fordult a rendőrséhez, hogy megtudta: a pedofil rokon másokat is zaklatott.

Hosszú évtizedekig fojtotta el magában egy kétgyermekes édesanya, milyen rémségeket tett vele saját nagybátyja gyerekkorában. Csak azt követően fordult a rendőrséhez, hogy megtudta: a pedofil rokon másokat is zaklatott.

Az 55 éves Michael Harrist végül idén februárban ítélték el. Hosszú időre rácsok mögé került. A perverz nagybácsi áldozata, a két gyermeket nevelő 31 éves Carly Harris azonban csak most döntött úgy: lemond a névtelenség nyújtotta biztonságról, és a szörnyűségeket a nagyvilág elé tárja. Abban reménykedik: talán ennek hatására másnak nem kell olyan dolgokat átélnie, mint neki.

A Lancashire-ben élő asszony arról beszélt a Sunnak, anno fel sem fogta igazán, mi történik, ugyanis megbízott nagybátyjában. “Mick bácsi rendszeresen felvett suli után és elvitt magához. Azt hittem, ez jó dolog. Mint minden kislány, imádtam énekelni és táncolni, így karaokéztam, míg ő fotózott. Túl fiatal voltam, hogy felfogjam, mennyire illetlen képek voltak ezek. Emlékszem, egy nap énekeltem, ő pedig rám adott egy harisnyát. Azt hiszem, a feleségéé volt. Gyakorlatilag egy prostinak öltöztetett fel és úgy készített felvételeket rólam. Volt egy csomó mocskos magazinja, amiket rendszeresen megmutogatott.”

Mick bácsi hosszú éveken keresztül zaklatta a kislányt

Carly bevallotta: a férfi gyakran érintette meg úgy, ahogy egyáltalán nem kellett volna, sőt, szexjákékszerek is előkerültek. Az évek múlásával azonban minden rosszabbra fordult.

“Elővette ezeket a kis üvegcséket, hogy beleszagoljak. Sosem felejtem el azt a szagot. Azonnal elkezdtem tőle szédülni. Nyolc vagy kilenc lehettem, amikor megerőszakolt. Beleszagoltam az üvegcsébe, és már a nagynéném ágyán feküdtem a hálóban. Forgott velem a világ” - emlékezett vissza az asszony.

A terror végül 12 éves korában ért véget, amikor a lánynak először lett barátja. Mick bácsi azonban továbbra is folyamatosan jelen volt az életében: ott volt a partikon, családi rendezvényeken, mindenhol. Ő pedig nem beszélt a szörnyűségekről.

“Nagy ember volt nagy karakterrel - egy igazi társasági mágnes. Senki sem ismerte a titkát.”

Carly végül 2015-ben tudta meg, hogy nagybátyja anno egy másik kislányt is molesztált. A két nő egyedül fordult a hatóságokhoz, ahol figyelmeztették őket: a szexuális bűnelkövetők ritkán ismerik el bűneiket - Harris azonban végül mindent bevallott. 13 év börtönbüntetésre ítélték.