Sokkoló módon intézte el férje szeretőjét ez a nő - videó 18+

Miután megtudta a megcsalt feleség, hogy hol van férje és a szeretője, több sem kellett... Elképesztő revansot vett a nőn.
Miután megtudta a megcsalt feleség, hogy hol van férje és a szeretője, több sem kellett... Elképesztő revansot vett a nőn.

A brutális jelenetet rögzítő felvételen kiválóan látszik, milyen haragra képes gerjedni egy (portugál) nő, aki megtudta, férje megcsalja. A szerető szerencsétlenségére azt is sikerült kiderítenie az asszonynak, hogy éppen hol vannak.

A lopott óráknak meglehetősen erőszakos módon vetett véget a helyszínen felbukkanó feleség, aki egy másodpercig nem fogja vissza magát, miután rálel a házasságát felborító nőre. A videó onnan rögzíti az eseményeket, amikor az asszony megtalálja riválisát, elkapja haját és hevesen ütni kezdi a fejét. A szerető nem támad vissza a kétszer akkora támadójára, tűri a verést, de közben próbál legalább egy helyben maradni. Miután az agresszív nő lekaparja a kapu rácsairól a soványka ellenfelét, hajánál fogva felmossa vele az utcát, a lenge ruhát viselő nőt lecibálja néhány lépcsőn, majd barátnője segítségével egyszerűen ledobja egy hídról.

A kegyelemért könyörgő nő túléli a zuhanást, de azért még egy kicsit "lubickol" a híd alatti vízben és az őt ért megaláztatásokban.