Sokkoló: mindhárom kisgyermekével végzett az anyuka

Legidősebb lánya is csupán két évet élhetett. A vérrel borított nőre a picik mellett találtak rá.
Legidősebb lánya is csupán két évet élhetett. A vérrel borított nőre a picik mellett találtak rá.

Egy több éve húzódó, brutális ügy végére került pont hétfőn: ítélet született annak a 32 éves anyának az ügyében, aki 2014 május 20-án mindhárom kislányát lemészárolta egy konyhakéssel, majd magát is többször megvágta. Legidősebb áldozata kétéves volt, legfiatalabb csupán 2 hónapos...

Vérrel borítva, ágyában fekve találtak rá a Los Angelesben élő Carol Ann Coronadóra a brutális tett után: az asszony három gyermekén, Sophián, aki kétéves múlt, a 16 hónapos Yazmine-on és a 2 hónapos Xenián már nem tudtak segíteni. A nő négy hónappal később, a bíróság előtt ártatlannak vallotta magát, ügyvédje a tárgyalás során mindvégig elmezavarra hivatkozott, a bíró azonban úgy ítélte meg: Carol Ann épelméjű volt a gyilkosság elkövetésekor.

Ugyan az indokra a mai napig nem derült fény, ám múlt év végén mégis háromrendbeli szándékos emberölést állapítottak meg, hétfőn pedig az ítélet is megszületett: noha sokáig a halálbüntetés is ott lebegett a gyilkos anya feje felett, végül tényleges életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték - azaz a most 32 éves Carol Ann Coronado semmilyen körülmények közt nem helyezhető szabadlábra, egész életét rácsok mögött fogja tölteni.

Carol Ann egyes feltételezések szerint a brutális gyilkossággal férjén, Rudy Coronadón akart bosszút állni, mivel az el akarta hagyni. A szülés utáni pszichózis szintén szóba került - bár ennek jeleit állítólag legkisebb lánya születésekor még nem mutatta.

Coronado védője fellebbezni készül - írja a New York Daily News.