Sok pénzt ígérnek annak, aki vállalkozik erre a bizarr felhívásra

A hirdetés szerint csak magadat kell adnod – pontosabban azt, amit magadból kipréselsz.

A hirdetés szerint csak magadat kell adnod – pontosabban azt, amit magadból kipréselsz.

Különös hirdetésekkel nem csak a padlás, hanem az internet is tele van, gyakorlatilag naponta lehet rábukkanni vicces, ostoba, elrontott, túlságosan is gyanús, illetve nem egyszer gusztustalan ajánlatokra. Utóbbiak nem meglepő módon leginkább szexuális tartalmúak.

Az egyik hirdetési portálra még májusban került fel egy igen különös és bizarr felhívás, amelyre a bátor lányok és nők videókkal jelentkezhetnek. De nem akármilyenekkel. Itt érdemes beidézni, miről is van szó:

„Nagyon egyszerű az egész: videóra kell venned, ahogyan kakilsz. Elsőre furán hangzik, de nem vicc. A videók egy külföldi oldalon kerülnek eladásra.”

A hirdetés csak hölgyeknek szól

A szövegből kiderül, hogy az elkészült műveknek nem feltétele, hogy a matéria készítőjének az arca is látszódjon. Annak elhagyásával is videóra lehet venni a megkönnyebbülést, bár a hirdető szerint a kitakart arcos felvételek vonzóbbak. Azzal kapcsolatban pedig, hogy mi van akkor, ha valakit még így is felismernek, viccesen csak annyit ír: „Ha mégis ismerős lennél valakinek a videón, meg lehet kérdezni miért néz ilyen videókat.”

A felvételek fontos követelménye, hogy legalább 2-3 percesek legyenek elfogadható minőségben, legyen hangja, ne legyen túl sötét a kép, látszódjon a készítő teste és ahogy a salakanyag távozik. Utóbbit aztán közelről is meg kell mutatni.

Ellenben további plusz pontot (vagyis akár pénzt) jelenthet, ha valaki a művelet közben a bélgázokat is hangosan eregeti, esetleg beszél vagy nyög közben. De az extrém helyen vagy pózban végzett nagydolog is dicséretes. Illetve az is, ha a kaksi minél nagyobb adag, minél vastagabb vagy hosszabb.

A hangokért bónusz jár © Illusztráció

A hirdetés szerint egy-egy alkotásért akár 10-30 ezer forintot is fizetnek. „Ez elég jó pénz ha azt nézzük, hogy csak kakilni kell egyet, amit amúgy is megteszel” – áll még az ajánlatban.

A bátrak próbavideó beküldésével jelentkezhetnek egy freemailes e-mail címen keresztül. Utóbbi némiképp komolytalanná teszi a felhívást, de ez persze nem zárja ki, hogy vannak, akik tényleg ezzel keresnek pénzt.