Aktuális

Soha nem hinné, milyen bizarr dolog segít a szexben

Bors

Létrehozva: 2014.02.02.

Ha valaki a természetes módszerekre esküszik, vagy nem futja Viagrára, bőven talál tippet bio vágyfokozók használatára. Az afrodiziákumok - nemi vágyat fokozó anyagok - használata egyidős az emberiséggel, az e célból elfogyasztott ételek-italok vagy testre kent szerek pedig olykor a legbizarrabb forrásból származnak.

Elképesztő, mi mindenre képesek a férfiak egy kis erekcióért. Például segítségül hívnak egy rovarfélét, angol nevén spanyol legyet, amely elnevezésével ellentétben egyáltalán nem légy, hanem egy fémes-zöld színű bogár - mifelénk kőrisbogárnak hívják. E rovar váladéka irritálja a bőrt és duzzanatot okoz - a megfelelő testrészen használva elképzelhető a hatása. Italban, cseppként is fogyasztják vágykeltőnek.

Néha sajnos túl jól sül el a móka, és a pajzán bogár nem szűnő erekciót okoz, ami égető fájdalommal jár és orvosi beavatkozást igényel. Mivel a bogár mérgező anyagot termel, mellékhatásként számolhatunk heregyulladással és görcsrohamokkal, vérzéssel is. 

Egy fokkal tán kevésbé veszélyes a jamaicaiak vágyfokozó levese, csak legyen gusztusunk megenni. Nem más van ugyanis benne, mint bika herezacskója, persze a golyókkal egyetemben, valamint a hímvesszőből is jut bele. Hogy a fogyasztásához bátorságot merítsen a delikvens, a leves erős jamaicai rummal készül, és egyéb fallikus szimbólumot: banánt is főznek bele.

A Fülöp-szigeteken mással gyúrnak a forró éjszakákra. A helyiek majdnem teljesen kifejlett kacsaembriót fogyasztanak, hogy feltüzeljék a nemi vágyat, egyenesen a tojásból.

Előbb kiisszák a folyadékot, majd a héjat lefejtve megeszik a tojássárgáját, benne az ideális esetben 17 napos kacsabébivel. A bulatnak nevezett ínyencség utcán is kapható, alábbi videón megnézheti, mit kell csinálni vele.

Lepedőakrobatika közben kifejezetten jól jön, ha az embernek nagy az étvágya, és mivel Thaiföldön hisznek abban, hogy az vagy, amit megeszel, krokodilt esznek. Abban bíznak, hogy így a hüllő agresszivitása, ereje, és étvágya átköltözik beléjük. A potenciafokozó csemege konzerv formában is megvásárolható a szupermarketekben.

Dél-Amerikában kétcentis óriáshangyákra esküsznek, amelyeket először vízbe áztatnak, aztán kisütnek. Íze állítólag olyan, mint a baconé, hatása pedig olyan frenetikus, hogy gyakran nászajándékként kapják az újdonsült házasok.

Kambodzsában sem mennek a szomszédba egy kis szexturbóért. Összefogdosnak egy-két tenyérnyi tarantula pókot a a kert végéből, és fokhagymával (szintén afrodiziákum) meg egyéb fűszerekkel ízesítve kisütik ropogósra.

Mérge fokozza a férfierőt, és állítólag az íze sem rossz, az pedig biztos, hogy valóságos fehérjebomba.

Egy cetféle hányadéka, amelyet szebbik nevén ámbrának hívunk, nemcsak a parfümök elengedhetetlen tartozéka. A a viaszos állagú trutyiból készült balzsamot vagy tinktúrát évszázadok óta a pénisz bőrére kenik, hogy elősegítsék a merevedést.

Kell férfiasabb jelenség egy ragadozó nagymacskánál? Délkelet-Ázsiában épp ezért nagyon menő dolog szárított tigrispéniszt fogyasztani, amelyet levesbe vagy borba áztatva tesznek könnyebben emészthetővé.

Többek közt az a hiedelem, miszerint a tigris férfiereje átszáll a péniszének elfogyasztójába, tette veszélyeztetett fajjá ezt a nemes ragadozót. A Viagra megjelenése óta szerencsére javult a helyzet.

Az afrikai férfiak potenciáját sokan tartják irigylésre méltónak, de azért náluk is elkél olykor egy kis segítség. Ez Zimbabwéban például meglepő helyről szerzik be: majomvizeletet isznak, hogy fokozzák a férfierőt. A legjobb erre hagyományosan a pávián pisije, amit sörrel keverve isznak.   

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141536_auto_resized.jpg
origo.hu

Rendkívüli hírt jelentett be a Fradi Dejan Sztankovicsról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27226_resized.jpg?avcount=1713586511
origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145671_auto_resized.png
metropol.hu

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140989_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Ukrajna bukásával Magyarország is veszélybe kerülhet egy amerikai elemzés szerint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145212_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kitálalt a házassági tanácsadó: innen tudhatod, hogy a kapcsolatod halálra van ítélve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145007_auto_resized.png
hirtv.hu

Olyan történetet idézett fel Orbán Viktor, amitől ledöbbent a hallgatósága + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27232_resized.jpg?avcount=1713586511
origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092213_auto_resized.jpg
astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713586511
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713586511
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143728_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő tündércukiság: legfrissebb fotóján Berki Emma tiszta apukája!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145063_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/IzobYAUPf4-jlaB8z4BCyiO9Gs7AbBaKJk8LCzTy7aw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM2MTFlZTQwNmNmZjQ0ZWViNWI3MTI4NDE3MzRiYjEz.jpg
Para

„Olyan volt, mintha jöttek volna utánunk” – rémisztő, mik történtek a magyar szellemkórházban

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/fXZC9zgrIxMs0KQAVMs58EPcxoGV_sf9LI1N5FPAGNo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE2YWU1ZTNmNjRjYzRjOTRiN2EwZDI5MDY0YTg3MjVi.jpg
Nemzet

Semjén Zsolt: a Magyarok kenyere ünnep, a búza- és kenyérszentelés ünnepe a magyar nemzet egységéről szól