Saját buliján végeztek a szülinapossal

Amikor valaki ünnepséget rendez saját születésnapja alkalmából, akkor szeretné, ha az emlékezetesre sikerülne a meghívottak számára is. Az Orlandoban rendezett bulira közel 200 vendég érkezett, a családtagok és a barátok jöttek össze, hogy a 39 éves Alexis Osmickot felköszöntsék. A férfi nagyon készült és alig várta az ünnepséget, amire finom ételekkel és sörrel, valamint egy hatalmas tortával készültek, amit aztán soha nem vágott már fel az ünnepelt.

A mulatság remekül indult, a vendégek jól szórakoztak, de aztán egy váratlan vita tört ki néhányuk közt, aminek fegyvereikkel akartak lezárni. Ekkor történt a tragédia, hiszen az egyik golyó a születésnapost találta el, súlyos sérüléseket okozva a férfinak. A kisfia látta az egészet és csak azt kiabálta: „Apa, apa!”.

Osmickot azonnal kórházba szállították, ahol minden próbálkozás ellenére sem tudták megmeteni az életét. A férfi 9 gyerek édesapja volt, a helyiek kedvelték, hiszen mindig vidám és segítőkész, igazán rendes ember volt, írja az Orlando Sentinel.

Hedrode Raymond, a férfi egy régi barátja is beszámolt a látottakról: – Nem értem, mi történt, nem csinált semmi rosszat, csak élvezte a szülinapját. Osmick felesége is végig ott volt, gyermekével együtt szemtanúi voltak annak, ahogy a férfi megölték.

– Senki sem gondolta, hogy ez valaha megtörténhet, még a legrosszabb rémálmainkban sem – mondta a gyászoló feleség.