Rémálom: a kisfiú végignézte, amint apja kitépi anyja szemeit

A brutális támadásról a férfi később azt mondta: minden elsötétült, semmire sem emlékszik.

Közös gyermekükön veszett össze egy pár - a vita azonban hamar véres erőszakká fajult. A horrorfilmbe illő jelenetet több gyermek is végignézte. Az amerikai Chattanooga városában élő Michael Roberson este, a szabadban esett neki az asszonynak: egy tini vallomása alapján hamar a földre terítette, majd nekiállt “elpusztítani az arcát”. Amire a zsaruk a helyszínre értek, a nő arccal lefelé feküdt a járdán, körülötte vértócsa. Roberson gyakorlatilag mindkét szemét kitépte, méghozzá puszta kézzel. Az áldozatot ezen kívül számos szúrt seb is borította. Kórházba szállították, ahol az életét igen, a látását azonban nem sikerült megmenteni.

Roberson közös gyermekük kapcsán keveredett vitába áldozatával

Robersonnak gyilkossági kísérlet valamint súlyos testi sértés miatt kell majd bíróság elé állnia a szeptember végi támadást követően - írja a News Channel. Letartóztatása után a zsaruknak arról beszélt: minden elsötétült, semmire sem emlékszik a támadásból. Hozzátette: élete mélyponton van.

A történteket saját gyermekük is végignézte, valamint egy 16 éves tini - ez utóbbi később úgy nyilatkozott: szeretné örökre elfeledni, amit látott.