Reisz András a legszexibb hazai időjárás-jelentő

Zabálják a nők a tájszólással beszélő időjóst, és legalább ennyire bejön nekik a szűk nadrág-zakó kombináció is. Végre bebizonyosodott, hogy szexi a férfi időjárás-jelentő.
Zabálják a nők a tájszólással beszélő időjóst, és legalább ennyire bejön nekik a szűk nadrág-zakó kombináció is. Végre bebizonyosodott, hogy szexi a férfi időjárás-jelentő.

Alig hittünk a szemünknek, annyi szavazat jött a Bors rendhagyó férfi időjárás- jelentő szépségversenyére. A jelek szerint a női televízió­nézőknek igenis számít, hogy kitől hallják, hogy süt majd a nap vagy esik az eső.

Az első magyar időjós

Horváth Szilárd, a TV3 egykori időjárás-jelentője úttörő volt itthon. A csatorna akkori hírigazgatója, Elek János találta ki: legyen ő egy bolondos időjárás-előrejelző. Horváth imádta a szerepet, de mert a profi meteorológusok fújtak rá, elnevezték időjósnak. Így lett ő az első magyar időjós. Pályafutása dicstelenül ért véget a TV2-nél 2016-ban, mert a várható erős szeleket szellentéssel illusztrálta. Kirúgták.

Mint arról tegnap beszámoltunk, brit olvasók egy szavazáson Gaál Noémit választották a világ legszebb időjárás-jelentő hölgyei között a harmadiknak. Fantasztikus eredmény, te­kintve, hogy több száz csinos hölgy közül vá­laszthattak.

A Bors a saját olvasóit hívta játékba, nézzük meg, hogy a hazai férfi időjárás-jelentők között ki a legsármosabb. A versenyzők: Németh Lajos (TV2), Véber István (RTL), Gesztesi Máté (ATV), Reisz András (TV2), Klement Zoltán (Duna Tv), Csonka Tamás (MTVA) és Üveges Zoltán (Duna Tv) voltak. Az első helyen a TV2-es Reisz András végzett, második az RTL-es Véber István lett, ők ketten vitték el a szavazatok felét, a harmadik Gesztesi Máté.

– Vannak még csodák! – mondja szerényen Reisz András. – Nem tudom, mi­lyen korú hölgyek szavaztak, de egy kimutatás szerint a középkorú, és annál kicsit idősebb hölgyek körében örvendenek népszerűségnek. Ezzel együtt nem gondolom magam valami trendi csávónak, biztos a tájszólásom tetszik nekik. Ezúton köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, jókor jött ez, mert az elmúlt időszakban úgyis volt egy kis önbizalomhiányos érzésem. Ettől most sokkal jobban érzem magam!

A Bors-voks végeredménye:

1. Reisz András (TV2) – Reisz András: Biztos a tájszólásom tetszik! © MTI

2. Véber István (RTL)

3. Gesztesi Máté (ATV)

4. Üveges Zoltán (DunaTV)

5. Németh Lajos (TV2)

6. Csonka Tamás (M1) © MTI

7. Klement Zoltán (DunaTV) © MTI