Rákot hazudott szerelmének, pedig szilikonra gyűjtött

Elhitette párjával a nő, hogy súlyos beteg - ám életmentő beavatkozás helyett plasztikai műtétje volt.
Elhitette párjával a nő, hogy súlyos beteg - ám életmentő beavatkozás helyett plasztikai műtétje volt.

Kegyetlen módszerrel csalt ki pénzt egy 31 éves brit nő egy hiszékeny férfiból. Charlotte Roche egy párkereső oldalon találkozott Matthew Pilgrimmel, és nem sokkal első randijuk után, 2014 tavaszán, elárulta a férfinak: súlyos beteg. Petefészekrákja van, és azonnali műtétre lenne szüksége – az állami várólista azonban fél év, neki azonban nincs pénze arra, hogy befeküdjön egy magánklinikára.

A bűbáj működött: Matthew összesen 14 000 fontot (5,6 millió forintnak megfelelő összeget) adott a nőnek az operációra illetve az egyéb felmerülő költségekre. Később, az operáció után azonban már a nő egyáltalán nem akarta látni a férfit. A kapcsolat véget ért - ezt már tisztán látta Matthew, és szerette volna visszakapni a pénzét. Azt azonban még ekkor sem sejtette, hogy Charlotte sosem volt beteg.
A nő egyetlen dologban nem hazudott: egy magánklinikán járt. Minden másban azonban igen. Ott ugyanis nem tumort távolítottak el a szervezetéből, hanem plasztikai sebész formálta teltebbé a melleit. Mindezt végül a nő testvére árulta el a férfinak.

Az esetből végül feljelentés lett. A múlt héten született meg az ítélet: Charlotte Roche hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, valamint a bíróság nem csak a tartozás megfizetésére, de 80 óra közmunkára is ítélte - számolt be a történtekről a Daily Mail.