Pucér nő bénította meg az autópályát – videó

Majdnem három órán keresztül szórakoztatta(?) egy furcsa hölgy az autósokat.
Majdnem három órán keresztül szórakoztatta(?) egy furcsa hölgy az autósokat.

Furcsa eseménysorozat bénította meg jó három órára a Texas állambeli 290-es autópálya egyik szakaszát hétfő reggel, miután egy 25 éves nő felmászott egy kamion tetejére, meztelenre vetkőzött, majd táncolni kezdett. Mondani sem kell, hogy a rögtönzött sztriptízshow-t nem mindenki díjazta.

A zavarodott nő állítólag nem sokkal korábban balesetet szenvedett, ám az továbbra sem tisztázott, hogy pontosan miért és hogyan mászott fel a nyerges vontató tetejére. Ott mindenesetre úgy rázta fenekét, hogy azt még a legnagyobb táncosnők is megirigyelhették.

A tűzoltók több mint két órán át próbálták leimádkozni a nőt a kamion tetejéről, aki még a szemközti sáv autósainak figyelmét is sikeresen elvonta. Végül a szakemberek megunva a tárgyalgatást, felmásztak mellé és bilincsbe verve hozták le onnan. A pucér nőt ezután kórházba vitték, ahol a pszichiátriai osztályon volt jelenése.

– Csak arra gondoltunk végig, hogy épségben leszedjük onnan. Egy hármas baleset egyik résztvevője volt ő, de nagyon zavart volt. Amikor próbáltuk kérni, hogy jöjjön le a vontató tetejéről, akkor azt mondta, hogy őt az FBI és a CIA is üldözi. – nyilatkozta a KHOU tévécsatornának Bryan Shirley, aki a helyszíni mentőcsapat tagja volt.