Prostivallomás: ilyen valójában az élet a kupiban

Egy szexmunkás a neten tálalt ki, őszintén válaszolva minden neki feltett kérdésre.
Egy szexmunkás a neten tálalt ki, őszintén válaszolva minden neki feltett kérdésre.

Egy prostituált, Sarah Greenmore megelégelte, hogy a legtöbben csak filmekből és zavaros „vallomásregényekből” rakják össze, milyenek is a szexmunkások mindennapjai. A Nevadában dolgozó lány úgy döntött, a Redditen válaszol a neki feltett kérdésekre. Ezekből szemezgettünk a Daily Star cikke, valamint Sarah posztjai alapján.

Gyakran mennek hozzád szűzek? Élvezed elvenni a szüzességüket?

”Sok idősebb szűzzel találkozom - férfiak a harmincas-negyvenes éveikben. Intim helyzetbe kerülni velük - ez sokat jelent számukra” - írja, hozzátéve, hogy nagyon élvezi elvenni valakinek a szüzességét, mivel így maradandó élményt adhat a vendégeinek. Sarah-nak egyébként hozzávetőleg egy tucat szűz kliense volt, ám összesen jóval többel találkozott, hiszen nem otthon, hanem egy piros lámpás házban dolgozik.

Szájon csókolod a klienseidet?

„Etéren nagyon válogatós vagyok. Általában csak azokat csókolom meg, akikkel közelebbi viszonyt ápolok, vagy akik kifejezetten ezért a szolgáltatásért fizettek.”

Van valami, amit nem vállalnál be, mert túl személyes?

„A munkám eleve nagyon személyes és intim, így nem nagyon van olyan, amit nem vállalok be. Persze vannak olyan dolgok, amiket biztonsági okokból nem vállalok be. Nem csinálok semmi olyat, aminek a vérhez vagy az ürülékhez van köze - ezek magasan túl vannak a határaimon” - magyarázza, hozzátéve, hogy nála az óvszer is kötelező.

Hogyan esett a választásod erre a karrierre?

„Eleinte a szépségiparban dolgoztam, de abból nem tudtam fedezni a szükségleteimet. Több éven keresztül csináltam szexmunkákat mellékesként (webkamerázást, pornót, bugyikat adtam el) - és végül úgy döntöttem, hogy inkább csinálom azt a mellékállást, amit szeretek, mint azt a főállást, amit nem. Egy nevadai brothelre esett a választásom, mert különleges, van egy közösség, és bár szigorúak a szabályok, de ez jelentős biztonságot ad számunkra” - magyarázta a fiatal szexmunkás. Szerinte tévhit, hogy a lányok kényszerből választják ezt a munkát. Noha ilyen is akad, de a legtöbben élvezik, amit csinálnak. Persze van, aki csak pár napig bírja ezt az életet, de a legtöbben 4-8 évig a szakmában maradnak.

„Szerencsés vagyok, hogy egy barátságos és biztonságos környezetben dolgozhatok. Tudom, nem ez a mindennapos” - teszi hozzá.

A kupiba (illetve brothelbe), ahol Sarah Greenmore is dolgozik, egyébként gyakran érkeznek egész túristacsoportok - még idős nők is. Ők persze nem a lányok szolgáltatásait akarják igénybe venni, csak bekukkantani a kulisszák mögé, és fotókat készíteni. Mégis, talán ezek a látogatások a legbizarabbak, amiket Sarah és kolleginái átélnek.

Hány kliensed van egy nap?

Sarah elárulta, hogy teljesen változó, mennyi dolga akad egy este: van, hogy senki nem jön hozzá, a rekordja pedig hét menet volt. Az egyik női netező meg is kérdezte, hogy bírta ki fizikailag, anélkül, hogy begyulladt volna odalent. „Szerencsére másnap egy ember se jött” - jegyezte meg az örömlány a hét emberes nap kapcsán.

A pink hajú lány Reddit posztjaiból az is kiderül, nem is olyan könnyű melóról van szó. „Általában 12 órás műszakokban dolgozunk, délután négytől hajnal négyig hétköznapokon, de hétvégéken ez kihúzódhat hatig is. 9:30 körül kelek, lemegyek a privát edzőtermünkbe. Van egy személyi edzőn, aki heti ötször jön, de én inkább egyedül edzek. 11:30-tól zuhanyozok, készülődök” - részletezi. Maga a munka gyakorlatilag ott kezdődik, hogy ha bárki jön, akkor a lányok felsorakoznak. A kliens választ egy (két, három) lányt, akit/akiket szobára visz. „Hajnal négy - alvásidő. Lemosom a sminkem, beteszek egy füldugót, túl sokáig bújom a Redditet, majd kidőlök!”

Nothing better than clean sheets... #pinkhairdontcare #readyfortheweekend

Sarah Greenmore (@sarahxgreenmore) által közzétett fénykép,