Pornósztárral hirdette magát a budai nyelviskola

A marketinges szedte le az iskola honlapjáról az orális produkcióiért kitüntetett felnőtt filmes képét.
A marketinges szedte le az iskola honlapjáról az orális produkcióiért kitüntetett felnőtt filmes képét.

Igéző tekintet, izzó vörösre rúzsozott, vágytól duzzadó ajkak: akár egy nyelviskolát is vonzóvá tehet egy ilyen kép. Nem csoda, hogy a Hollywood Nyelvstúdió Móricz Zsigmond téri iskolájának honlapja nyitóoldalán hozta Sasha Grey amerikai pornósztár fotóját.

– Mennyire volt tudatos választás a nyelvtudást a 2008-as Adult Video News-díjkiosztón a Legjobb orális szex videojelenetéért elismert felnőttfilmessel vonzóvá tenni? – kérdezte a Bors az iskola vezetőjét, Bodó Dánielt.

– Nemrég frissült az oldalunk, s érkeztek is új jelentkezők, ám a képpel kapcsolatban nem volt tudatosság a háttérben. Én például most, öntől értesültem arról, hogy ki is valójában a fotón szereplő hölgy. Egy biztos, az általa képviselt világ nem illik a nyelviskolánk stílusához, így biztos, hogy a fényképet eltávolítjuk – közölte a megdöbbent Bodó, majd így folytatta: – Az eset ta­nulsága, hogy nem szabad nagy szabadságot adni a marketingesünknek, ám a malőr következményeiről inkább majd vele beszélgetek el – zárta mondanivalóját a vezető.

A főnök szavainak komolyságát igazolta, hogy a beszélgetés végére eltűnt a honlapjukról az említett fotó, amelyet feltöltője a képforrás-megjelölés szerint egy háttérképes gyűjtőoldalról, a női pornósztár Sasha Grey kollekciójából mentett ki. Így nehezen hitetheti el a főnökével, hogy fogalma sem volt arról, kit ábrázol az ominózus kép.