Pornófilmeket forgatott általános iskolás diákjaival a pedofil

Egyelőre még azt sem tudni, pontosan mennyi áldozata lehetett a fiatal, önkéntes tanársegédként dolgozó férfinek, aki 9 és 13 közötti gyermekeket vett rá undorító dolgokra.
Egyelőre még azt sem tudni, pontosan mennyi áldozata lehetett a fiatal, önkéntes tanársegédként dolgozó férfinek, aki 9 és 13 közötti gyermekeket vett rá undorító dolgokra.

A hatóságok körülbelül 40 darab, 9-13 éves gyerekekkel készült szexvideót találtak a marylandi Deonte Carrawaynél a napokban, írja a Dreamin' Demon. A 22 éves férfi önkéntesként dolgozott egy általános iskolában, ám munkaóráiban arra vett rá kisgyerekeket, hogy egymást simogassák, de néhány gyermeket ő irs megrontott. Carrawayt egyik diákja buktatta le, akinek telefonjában szülei obszcén képeket találtak, amiket Kik nevű alkalmazások keresztül küldött át a molesztáló.

A férfi beismerte tettét, ám az egyelőre még nem tisztázott, összesen hány gyermek lehet érintett az ügyben. Egyelőre tízrendbeli szexuális visszaéléssel és kiskorú elleni erőszakkal vádolják, de további vádemelésre is számíthat.

A rendőrség azt gyanítja, hogy Carraway nem csak az iskolában pedofilkodhatott, hanem a Zion Praise nevű vallási közösség egyik vezető lelkészeként még több fiatallal is perverz kapcsolatra léphetett. Éppen ezért több munkahelyét is átvizsgálják, illetve kikérdezik az ott dolgozókat, valamint összes adathordozóját is lefoglalták. Egyes információk szerint már az első iskolai munkája során, 2004-ben felmerült a gyanú, hogy gyerekekkel fajtalankodik.

Az általános iskolai diákok szülei nem lepődtek meg Carraway tettein, mivel viselkedését már korábban is gyanúsnak gondolták, ám érthetetlen módon az iskola bízott a férfi önkéntes munkájában. Pedig Carraway a szabadideje jelentős részét is fiatal fiúk társaságában töltötte és öltözködése is arra utalt, hogy egy perverz csábító lehet.

– Fura pizsamaszerű nadrágokat, és egyéb passzos ruhákat hordott, az ingje is mindig ki volt gombolva. Nem hinném, hogy kisgyerekeknek nap mint nap ilyesmiket kellett volna látnia. – idézi a portál az iskola egy másik önkéntesét.

A glenardeni iskola az eset kirobbanása után minden szülőnek levelet írt, amiben arra kérik őket, hogy kérdezzék ki gyermekeiket, és ha azt gyanítják, hogy az ő csemetéjük is szexuális bűncselekmény áldozata lett, feltétlenül jelentkezzenek. A WUSA 9 szerint már 20 további esetet is vizsgálni kezdtek.