Patkányüldözés után vették volna fel a rendelést a budapesti étkezdében

Egészen szürreális, már-már komédiába illő jelenetek játszódtak le a minap egy fővárosi étkezdében. Egy fiatal lány csütörtökön iskola után megéhezett, ezért úgy döntött, hogy betér egy közeli vendéglátóhelységbe néhány finom falat erejéig.

Rékát azonban valósággal letaglózta az, ami az ajtón belépve fogadta. Egyből hangos visításra lett figyelmes, amelyet elsőre nem is tudott hova tenni.

A személyzet több tagja is fel-alá rohangált az asztalok között, kezükben különböző takarításra használt eszközökkel. Réka csak úgy kapkodta jobbra-balra a tekintetét. Pillanatokon belül aztán fény derült az óriási felfordulás okára, amely nem más volt, mint egy padlón cirkáló patkány. A rágcsáló az életéért rohant, ami nem is csoda, hiszen Réka számára egyáltalán nem úgy tűnt, hogy békésen akarják őt eltávolítani a helyiségből a vendéglátósok. Habár úgy tűnt, hogy a rámért csapások meg sem kottyannak neki, végül az egyik végzetesnek bizonyult.

Réka megdöbbent a látottakon © Pintér Péter

Az étkezdét vezető hölgy azért még biztosra ment, és egy vödör forró vízzel le is forrázta az elterült rágcsálót.

A helyiség úszott a vízben, Rékát pedig annyira sokkolták a történtek, hogy egyből elment az étvágya. Éppen ezért igencsak váratlanul érte, amikor a következő pillanatban a pult mögül megkérdezték tőle, hogy mit szeretne enni? Mondani sem kell, hogy sarkon fordult, és kiviharzott az étkezdéből.

A történtek rendkívül felháborították, hiszen úgy tűnt, elég rutinosak a patkányölésben a helyiek, ami nem sok jót sejtet… Panaszt is tett az egészségügyi ellenőröknél, és nagyon reméli, hogy hamarosan alapos ellenőrzésnek vetik majd alá a helyet.