Aktuális

Pásztor Anna összeomlott zaklatója halálhírére

K. B. V., F. Zs., L. B.

Létrehozva: 2019.03.01.

Sírva nyilatkozott lapunknak Pásztor Anna arról, hogy egész életében kísérteni fogja P. József halála. Az énekesnő zaklatója a börtöncellájában lett öngyilkos.

Forrás: Bors

A nyaki ereit felvágva ölte meg magát egy fővárosi büntetés-végrehajtási intézményben P. József, Pásztor Anna zaklatója. A hír sokkolta az énekesnőt, aki utoljára február 21-én állt – igaz, csak kamerák közvetítésével – szemtől szemben a férfival. 

Mint arról a Bors is beszámolt, P. József kilenc hónapon át zaklatta az Anna and the Barbies zenekar frontemberét. Először kedves üzeneteket küldött Facebookon, de egyre erőszakosabbá vált, végül megnyúzott, kibelezett állatok tetemeinek fotójával ijesztgette az énekesnőt, akiért megszállottan rajongott. Arra is volt példa, hogy megvágta magát, és saját vérével írta az asztalra: „Kezdjetek el élni”, ami Annáék egyik slágerének a szövege. P. Józsefet sem szép szóval, sem határozott elutasítással nem sikerült leállítani, az egyik utolsó üzenetében azzal fenyegette, hogy megöli magát és az énekesnőt is. Tavaly augusztusban a zenekar Budapest Parkban rendezett koncertjén meg is jelent, a cipőjében egy késsel. Itt kapták el a rendőrök. Elmeorvosi vizsgálatnak vetették alá az előzetesben, a szakvélemény szerint nem teljesen ép elméjű, de büntethető volt. Az ügyészség először zaklatással vádolta, de az utolsó, február 21-én tartott tárgyaláson a bíró bizonyítottnak látta, hogy József fizikai kárt akart tenni Pásztor Annában, ezért az ügyet emberölés előkészületének bűntettére súlyosbította, és a Fővárosi Törvényszék elé küldte. A férfi többévnyi börtönre számíthatott volna. 

A Bors döbbenetes részleteket tudott meg a tegnap hajnali haláláról. József szerdán éjszaka az ágyán fekve vágta fel a nyaki ütőerét a tisztasági csomagjában tartott borotvával. A Ripost szerint egy jogszabály kimondja, 15 eldobható vagy akár egy cserélhető fejes borotvát vihet be magával a fogva tartott. Tettét perceken belül felfedezték a fegyőrök.

A zárkában gondos ellátásban részesült, de több liter vért vesztett, mire a János kórházba értek vele. Ott megoperálták, vért is kapott, de belehalt a sérüléseibe. Mindenre elszánt lehetett, mert nagyon mély vágást ejtett a nyakán. Úgy tudjuk, nem hagyott hátra búcsúlevelet, nem üzent Annának. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta. 

A Bors reggel érte el Pásztor Annát, akit sokkolt a hír.  

– Megrendítő, alig találok szavakat... nagyon nehéz most – mondta elcsukló hangon az énekesnő, aki a beszélgetés alatt többször is elsírta magát, érezni lehetett, hogy rettenetesen megviselték a történtek. – Tudom, hogy Józsefnek komoly problémái voltak, de hittem benne, hogy egyszer megérti, rossz dolog, amit velem, velünk tett, és jó útra tér. Rengeteg gondot okozott nekünk, de a szívem minden szeretetével fogadtam el a bocsánatkérését az utolsó tárgyaláson. A barátaitól tudom, hogy feltett szándéka volt már tinédzserkorában is, hogy megöli magát. Mégis maradt, aztán megismert engem, és talán azt gondolta, magával visz. Meggyőződésem, hogy azon a tavalyi koncertünkön, amikor elkapták, akarta, hogy vége legyen az éle­tének. Most nem tudok másra gondolni, mint hogy mennyi felelősségem van nekem abban, hogy ez történt? – mondta sírásba fúló hangon. – Nem tehetek mást, csak azzal próbálom nyugtatni magam, hogy semennyi, hisz ő döntött úgy, hogy befejezi. Az édesanyja mit gondolhat? Hogy lehet túlélni egy ilyen tragédiát? Anyaként is mélységesen együttérzek vele. Őszinte részvétem József családjának és a barátainak. Nagyon sajnálom. 

***

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090628_auto_resized.png
origo.hu

Először találkoztak a Házasság első látásra párjai, máris cseréltek volna

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26441_resized.jpg?avcount=1711629020
origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080227_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Káoszt hozhat a húsvét a boltokban: a Lidl, az Aldi és a Penny nyitvatartása is érintett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088267_auto_resized.jpg
vg.hu

Rákay Philip reagált a Most vagy soha! második hétvégi nézőszámára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088272_auto_resized.jpg
ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089945_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26445_resized.jpg?avcount=1711629020
origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17000834_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. február 29.: grátisz ez a nap

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711629020
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090779_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A dokik azt mondták, csak megfázott: napokkal később elhunyt a tündéri négyéves kislány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/HyNg7fMTwOcmysaFuxIGq_lc50m6cYrG6-8FVKJIdcI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM0MmI0Y2EwM2NjMzQyMjA5OGVkMzNhMTA5YjFkOTIy.jpg
Búcsú

A dokik azt mondták, csak megfázott: napokkal később elhunyt a tündéri négyéves kislány