Őrület: Adolf Hitler a Holdon halt meg

A Daily Star újabb variációval traktálja olvasóit Adolf Hitler halálát illetően. Teóriájuk szerint a német náci diktátor a Holdon halt meg.
A Daily Star újabb variációval traktálja olvasóit Adolf Hitler halálát illetően. Teóriájuk szerint a német náci diktátor a Holdon halt meg.

Mivel számos kétség merült fel annak kapcsán, hogy 1945-ben Hitler a berlini bunkerjében követett el öngyilkosságot, elég gyakran állnak elő újabb elképzelésekkel halálának körülményeiről.

A legújabb teória az, hogy a nácik olyan jól haladtak űrkutatás dolgában, hogy már a 30-40-es években képesek voltak expedíciót vezetni a Holdra. E titkos utazások jóval megelőzték a szovjet Luna 9-es 1966-as Hold-vállalkozását.

Az 1973-ban elhunyt brit tudós, Sir Roy Fedden annak idején úgy kombinált - és megérzéseit könyvben is megjelentette -, hogy a II. világháború végén a német tengeralattjárók közül sokat nem ejtettek fogságba, nem is süllyesztették el azokat, hanem valamennyi a Déli-sarknál tűnt el.

© Fotó: MTI

Aztán később az Antarktisz alatt titkos német város létesült, majd magát Hitlert is odamenekítették. Az 50-es és 60-as évek UFO-jelenségei mind azzal voltak összefüggésben, hogy a náci repülőmérnökök által kifejlesztett repülő csészealjak bejárták a Föld légterét, a különleges tárgyakat a tudósok képtelenek voltak beazonosítani, csak találgattak.

A németek fejlett űrrepülő-technikájának köszönhető, hogy maga Hitler is a Holdra lépett, majd ott is hunyt el. Mindössze azt nem sikerült eddig megfejteni, hogy mikor.