„Örökké szeretni foglak” - mondta, majd megerőszakolta lányát

A fiatal lány kétségbeesetten kutatott vér szerinti apja után - ám egy egész más embert talált, mint akire számított.
A fiatal lány kétségbeesetten kutatott vér szerinti apja után - ám egy egész más embert talált, mint akire számított.

Lezárult annak az ausztrál férfinak a tárgyalása, aki saját - rég nem látott - lányát erőszakolta meg. A vérfagyasztó történet 2014-ben kezdődött. Egy 20 éves, Melbourne-ben élő nőnek (akinek nevét személyiségi okok miatt nem hozta nyilvánosságra a sajtó) ekkora sikerült soha nem látott, vér szerinti apja nyomaira bukkannia.

A nő ugyan ismerte apja erőszakos múltját, mégis vágyott rá, hogy személyesen találkozzanak: meghívta hát magához a 38 éves férfit, aki élettársával és fiával meg is látogatta őt. Ám amikor kettesben maradtak, valami olyan történt, amire a legkevésbé sem számított. A férfi csókolgatni és ölelgetni kezdte, majd miután azt mondta neki: „Örökké szeretni foglak”, megerőszakolta.

„Oké, mindent elmondok. Azt akarta, hogy szeretkezzek vele... Megpróbáltam nemet mondani, de nem akartam elveszíteni őt” - védekezett később az apa, azt állítva, hogy valójában a lánya volt az, aki rákényszerítette magát. A bíróság ennek ellenére nem neki, hanem a fiatal nőnek hitt.

A perverz apát bűnösnek találták, és először négy év börtönbüntetésre ítélték - később azonban a bíróság enyhítette az ítéletet 3 évre, a vádlott „tragikus hátterére” hivatkozva - számolt be az esetről a Mirror. A cikkben nem térnek ki arra, mik voltak azok a tragikus események, amiknek köszönhetően csökkentették a saját lányát megerőszakoló férfi egyébként sem túl súlyos büntetését.