Ördögűzésnek indult: kis híján agyonverte 11 éves kislányát

Csak egy arra járó férfinak köszönhető, hogy a 45 éves anya nem végzett saját gyermekével a tengerparton - méghozzá ördögűzés címén.

Csak egy arra járó férfinak köszönhető, hogy a 45 éves anya nem végzett saját gyermekével a tengerparton - méghozzá ördögűzés címén.

Kimberly Felder meztelenre vetkőztette 11 éves kislányát, homokot tömött a szájába és szórt a szemeibe, fojtogatta, egy faággal ütlegelte, valamint még a fülét is kis híján leharapta. Egy véletlenül arra járó szemtanú, John Marciel értesítette a hatóságokat a brutális támadásról, majd igyekezett maga legyűrni az asszonyt. A nő mindeközben azt mondta: ő nem veri a gyerekét, csak egy démontól próbálja megszabadítani.

A hatóságok jelentése alapján ha Marciel nem avatkozik be időben, az anya nagy valószínűséggel agyonverte volna a kislányt. A gyermek később elárulta: több autó húzott el a környéken, többen is láthatták, mi történik, mégsem állt meg senki - írja a WJAC híroldal.

Kimberly Felder először levetkőztette a lányát, majd nekiesett

A pénteki támadást követően Kimberly Feldert többek közt gyilkossági kísérlet vádjával és gyermekbántalmazás miatt vették őrizetbe. Toxikológiai tesztet is végeztek rajta, hogy kiderítsék, állt-e bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt - ennek eredményét azonban eddig nem hozták nyilvánosságra.