Aktuális

Ördög Nóra: Hálás vagyok a sorsomért

G. Sz.

Létrehozva: 2019.11.07.

A műsorvezető a TV2 új műsorának forgatása során még inkább átértékelte azt, amije van, és nagyon szerencsésnek tartja magát.

Forrás: Móricz István

Ördög Nóra bevallotta, hálás a szüleinek azért, hogy mindent megtettek érte és öccséért, és hálás a sorsnak mindazért, amije van, a családjáért, a gyerekeiért és a munkájáért, és azért, hogy ilyen szerencsés helyzetben van.

Nóra és Stohl András egy új doku-realitynek lesznek a műsorvezetői, melyben nehéz sorsú családoknak segítenek majd élhetővé alakítani a házukat, lakásukat. Az átalakítás közben a szereplők bakancslistás kívánságait is valóra váltják: ha kell, rallyautóba szállnak, vagy 4000 méterről vetik magukat a mélybe. 

A Bors Ördög Nórát arról kérdezte, kétgyerekes családanyaként hogyan élte meg a műsorban előkerülő emberi sorsokat.

– Ezen családok történetei folyamatosan benne vannak András és az én lelkemben is, érzelmileg nem nagyon tudunk kívülállók maradni. Bár volt sok könny is, a közösen töltött idő nem a sajnálkozásról és a szomorkodásról szól, hanem egy bensőséges közösséget alkotunk, ami alatt egy nagyon értékes közösség és szoros kapcsolat jön létre a stáb és a családok között – meséli a Borsnak Nóri, aki a műsor forgatásai során még inkább úgy érzi, nagyon szerencsés helyzetben van.

– Bár nem szoktam kicsinyes dolgok miatt nyavalyogni, de ezeket a sorsokat testközelből figyelve még inkább hálás tudok lenni mindenért. Ezek a családok méltósággal viselik a nehéz körülményeiket, és ez a műsor kincse, hogy kivétel nélkül mindannyian mennek előre, próbálják a megoldásokat keresni a lakhatási gondjaikra és nem arra várnak, hogy valaki megoldja helyettük az életüket.

Ha kell, munka után éjjel a YouTube-ról tanulják meg, hogyan kell lerakni egy járólapot vagy felhúzni egy falat – mondja a műsorvezető, aki gyerekként pontosan látta, szülei mennyi mindent tettek azért, hogy neki mindene meglegyen, és természetesen ő is mindent megtesz Mici és Venci boldogulásáért.

– Klasszikus gyerekkorom volt, vidéki ház, kutya a kertben, sokat dolgozó szülők. Szinte teljesen gondtalanul tudtunk felcseperedni az öcsémmel, amiért nem lehetünk elég hálásak a szüleinknek. Mikor én is szülővé váltam, onnantól kezdve minden arról szól, hogy a gyerekeimnek mindene meglegyen, és hogy a lehető legolajozottabban tudjuk előresegíteni a kis fejlődésük útján, és a műsorban szereplő családok is pontosan ugyanilyenek – magyarázza a műsorvezető.

Kávéfőzéstől a YouTube-ig

Ördög Nóra hosszú utat tett meg, amíg a jelenlegi magyar televíziózás egyik legnépszerűbb alakjává vált. A gimná­zium után a szegedi kábeltévétől indulva lett az egyik kereskedelmi tévé gyakornoka, ahol ká́vé́t fô̋zö̈tt, adá́smenetet fé́nymá́solt, majd szereplőket castingolt. Ezután tehetségét egy gyerekműsorban megvillantva egyre nagyobb és nagyobb feladatokat kapott, míg ő lett a csatorna arca.
2014 óta a TV2-nél dolgozik és ahogy korábban fogalmazott, azóta érzi úgy, hogy önálló személyiség, és a nézők első számú kedvence lett.
A tévézés mellett 2017 júliusa óta a YouTube-on is aktív, ahol férjével, Nánási Pál fotóssal és két gyermekükkel, Micivel és Vencivel készített videóikat már több mint 38 milliószor töltötték le a videómegosztóról. Nórit az Instagramon 275 ezren, a Facebokon 183 ezren követik, nem véletlen, hogy a Forbes magazin legértékesebb celeblistáján 2016-ban ő nyert és a kezdetek, azaz 2014 óta nem csúszott lejjebb a 6. helynél.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151547_auto_resized.jpg
origo.hu

Elzárták az amerikai államtitkoktól a kiállhatatlan Oppenheimert

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153824_auto_resized.png
metropol.hu

„Csinálja más” – Dárdai Pál máris elbúcsúzott Berlinben?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153858_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151984_auto_resized.jpg
life.hu

Victoria Beckham a férje hátán távozott a százmilliós szülinapi partijáról - Fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154463_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Közel az ukrán összeomlás? Négy frontszakaszon tört előre az orosz hadsereg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27337_resized.jpg?avcount=1713855310
origo.hu

Meglepő dolgot tett a súlyos beteg Károly király

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153926_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szeretetükkel üldözik a rajongók a Házasság első látásra sztárjait

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713855310
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147642_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ilyen helyzetben pofont kapni..." - Kökény Dani menedzsere az internetről értesült, hogy az énekes dobta őt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153981_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kinyitotta a ruhásszekrény ajtaját Ördög Nóra a hotelszobában: amit ott látott, az agyába égett örökre

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RpK43kOjPm17KZpBfnCH32ag2ofUfOeH_U2NmxctGEU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZmOTRiYWU4OWExMjQ3N2I5NDk2ZmE5NmY5OTcwODk5.jpg
Emberölés

Elképesztő, mivel védekezik a férjét szíven szúró demecseri édesanya

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/netYebUjrgmZbsRFr0R9fYtvjyS1C31K5UFH_RR30Z4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQ1NWJhYmE0ZGExNjQyMTQ4M2JhOTg0Y2JjNTAyODUz.jpg
tragédia

Pokoli nap Magyarországon: két halálos tűz is életet követelt