Aktuális

Opitz Barbi: Szeretem, ha felismernek

Fái

Létrehozva: 2019.10.08.

A fővárost már megszokta, az ismertséget kifejezetten kedveli. Opitz Barbi még csak 19 éves, de már is sikeresebb, mint egykor remélte.

Forrás: Lakos Gábor

A keleti határszélről, Sonkádról, egy kis faluból érkezett a fővárosba. Megszokta már ezt a rohanó életet?

Persze, de azért, ha időm engedi, haza szoktam menni. Nincs túl sok szabadidőm, rengeteg fellépésem van, húzós volt a nyár, ahogy azóta is minden hétvége. Nemrég jelent meg az új dalom, aminek egy hét alatt egymillió négyszázezres meg­tekintése lett. A legelső dalom huszonkilencmilliós letöltéssel megy.

Ön kiért rajongott ennyire?

Amikor kicsi voltam, és nem voltam híres, nem jutottam el olyan előadók koncertjeire, akiket szerettem. A 30Y alternatív rockbandának kiskoromtól nagy rajongója vagyok. Sokat hallgattam őket, mert a nővérem imádta. Ő tinédzser volt, én kicsi. Azóta elmentünk együtt a koncertjükre, és Malumára is, ami a másik kedvencem.

Ezzel a kivételes hajkoronával nem tud elvegyülni. Mindig, mindenhol felismerik?

Igen, mindig kiszúrnak, de ennek örülök, hiszen erre vágytam, hogy ismerjék, szeressék a dalaim. A hajam a védjegyem. Nekem a top 1 zenekar a The Kelly Family, amiben mindenkinek nagy, hosszú haja van. 

Azóta szeretem a hosszú hajat, hogy megismertem őket. Az ő zenéjük olyan érzelmi töltetet ad, mint semmi más, pedig sok kedvencem van. Már nem szoktak fellépni, csak karácsonykor és egyik-másik nagy ünnepen állnak össze. Remélem, egyszer eljutok egy koncertjükre!

Tizenhat évesen lett országosan ismert énekesnő. Folytatta a tanulást, vagy csak a sztársággal foglalkozott?

Jövő héttől producerképző iskolába járok. Nagyon várom. Megtanulok zenei alapokat készíteni. El tudom képzelni, hogy más előadóknak is írjak zenét. Nem egyszerű feladat ám! A tanulás nekem mindig is fontos volt, természetesen be­fejeztem az iskolát. Kitűnő ta­nuló voltam, nem tehettem meg, hogy nem érettségizem le. (Nevet)    

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek