Ön tudja, mit csinál egy főkutyatárs?

Főmunkatársról biztosan hallott már, na de főkutyatársról?

Főmunkatársról biztosan hallott már, na de főkutyatársról?

Szerkesztőségi ebünk, Tubika most már joggal vigyorog: feljebb lépett a ranglétrán. Az utóbbi időben nyújtott kiemelkedő, szinte már művészi munkájáért elismerést kapott a vezetőségtől.

Kinevezték őt a Bors négylábú főmunkatársának, így lett főkutyatárs.

Tubinnyó farkat behúzva, remegve lépegetett a főnök irodája felé, miután felszólt a "nagy testvér" titkárnője, hogy látni kívánják őt.

A szobába lépve Tubi nagyot sóhajtott, körbenézett, mondhatnám, hogy lefehéredett, de nem, ugyanis a vezetőség minden egyes tagja helyet foglalt az irodában. Odatessékelték őt a "kihallgató" kanapéra, hogy foglaljon helyet. (Igen, azon, amelyen korábban még a főnök játéktacskójával játszott ,amikor ő éppen ebédelt.) Mivel Tubának méretproblémái vannak, egyedül nem tud felmenni a kanapéra, ezért megemeltem a popóját, hogy meghallgassa az "ítéletét".

És láss csodát: vállveregetést kapott a vezetőségtől! Kinevezték őt a lap főkutyatársának, amelyhez még saját névjegy is jár!

Sőt, Tubi addig szemezett a főnök vitrinében lévő kupával, míg meg nem kapta...

És, hogy mi lesz a feladata? Ugyanaz, mint ami eddig: ugasson bele mindenbe, és szolgáltassa a jó hangulatot a szerkesztőségben.

* * *

"Kutyajó" témát javasol? Vagy csak szeretne kapcsolatba lépni Tubival? Akkor írjon neki a tubi@borsonline.hu címre, és ha éppen nem a kupájával menőzik, akkor talán visszaír.