Olvasson bele Orbán Ráhel szakdolgozatába!

Mióta kiderült, hogy egyetemi oktató lesz Orbán Ráhel, ismét a figyelem középpontjába került a miniszterelnök lánya. Nálunk most beleolvashat korábbi szakdolgozatába.
Mióta kiderült, hogy egyetemi oktató lesz Orbán Ráhel, ismét a figyelem középpontjába került a miniszterelnök lánya. Nálunk most beleolvashat korábbi szakdolgozatába.

Bombaként robbant a hír, hogy Orbán Viktor pár hónapos terhes lánya Ráhel oktatóként fog dolgozni a Corvinuson. A Bors azt is kiderítette, mennyit fog keresni, és azt is, hogyan szerezte meg magának az állást. Most korábbi szakdolgozatából idézünk néhány gondolatot.

„A Sziget fesztivált az teszi különlegessé, hogy egy fővárosban kerül megrendezésre, és a fesztivál valóban egy szigeten van.”
(Orbán Ráhel egyik magyarázata a Sziget népszerűségére)

„Kreatív megoldást alkalmaztak a hőség ellen és a kellemetlen szagok terjedése ellen is. Felismerték a mezőgazdasági eszközök fesztiválokon való alkalmazásának lehetőségét. Ilyen innováció volt például a vizet spriccelő ventillátor, amely nagy sikert aratott a fesztiválozók körében, egyébként a mezőgazdaságban csirketelepek hűtésére szolgál az eszköz.”
(Orbán Ráhel megdöbbentő összefüggésekre világitott rá itt)

„Komoly veszélyt jelent a Sziget Irodára nézve, hogy egyre több romkocsma és szabadtéri szórakozóhely nyílik országszerte, amelyek „fillérekért ugyanúgy élményt és programot nyújtanak”
(Orbán Ráhel itt a Sziget főszervezőjét, Gerendai Károlyt idézi)

Mint az a fenti idézetekből is kitűnik, a miniszterelnök lánya a könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatának és versenyképességének elemzését választotta diplomamunkájául a Corvinus Egyetem Turizmus-vendéglátás szakán. 2012-es írásában a A Sziget Kulturális Menedzser Iroda példáján keresztül dolgozta fel a témát.

és versenyképességének elemzése

Ha tetszett, itt még több idézetet olvashat Orbán Ráhel szakdolgozatából, a teljes szöveget pedig ide kattintva nézheti meg.