Aktuális

Öltönyösök tüntetik el az UFO-nyomokat

ozs

Létrehozva: 2014.03.31.

Nem a fantázia szüleménye a Will Smith főszereplésével készült Men in Black című sci-fi vígjáték története. A földönkívüliek jelenlétét figyelő ügynökök köztünk élnek. Legalábbis az oroszok szerint.

A korábbi orosz elnök, Dimitrij Medvegyev elszólta magát egy interjúban: az amerikai vígjáték mellett létezik egy másik Men in Black című film is. Csakhogy az nem sci-fi, hanem dokumentumfilm, és kimondottan az oroszországi UFO-észlelésekre fókuszál. Eddig a világ egyetlen jelentős tévétársasága sem merte műsorra tűzni, a világhálón azonban bárki számára hozzáférhető.

A filmből kiderül, hogy a negyvenes évek óta különösen viselkedő, elegánsan öltözött lények keresték fel mindazokat, akikkel a földönkívüliek kapcsolatot teremtettek. Az általában kettesével-hármasával felbukkanó látogatók mindegyike fekete kabátot, fekete cipőt, fekete nyakkendőt és fekete kalapot viselt. Különösen azok a szemtanúk érdekelték őket, akik jártak már földönkívüli bázisokon.

Mindössze egyetlen céljuk volt: rávenni ezeket az embereket, hogy felejtsék el, amit láttak, és éljenek nyugodtan. Ezek a látogatások azonban inkább félelmet keltettek, mivel a gyászos figurák csak messziről látszottak embereknek. – Néha úgy folyt a beszélgetés, mintha diktafonról szólalnának meg. Hangjuk olykor vinnyogó volt – magyarázta nyugalmazott katonatiszt, Viktor Zdorov, aki többször is személyesen találkozott a földönkívüli ügynökökkel.

A szemüket nem lehetett látni, a cipőjükből meg néha kábelek és tömlők kandikáltak ki. Ráadásul úgy tűnt, mintha feltöltötték volna őket, amikor az energiájuk elfogyott, abba kellett hagyni a beszélgetést, melynek témáját ők szabták meg.

Lecsukták azt, aki UFO-t látott

A Magyar Ufókutató Szövetség elnöke huszonhat éves kutakómunkája során még nem futott bele fekete ruhásokba. – Az orosz titkosszolgálat háttérszervezeteként működtek a fekete ruhás emberek. A nyomok eltakarítása, és adott esetben az emberek megfélemlítése volt a feladatuk. Ma már nyugodtabbnak tűnik ez a terület.

Az orosz kormányok nyitottabbak, mint néhány évtizede, elkezdték nyilvánosságra hozni az aktákat, kiengedték a börtönből a szemtanúkat. A hetvenes-nyolcvanas évek környékén 30-50 ezer ember volt bebörtönözve, csak azért, mert UFO-t látott. Nagy titkosítás zajlott azért, hogy ne terjesszék az idegenek létezésének hírét – árulta el Kalmár János.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében