Aktuális

Nyom nélkül eltűnt a héttagú váci zsenicsalád

Bors

Létrehozva: 2020.04.23.

Rejtélyes eltűnési ügyben vizsgálódnak a váci rendőrök. Egy héttagú családnak veszett nyoma, és bár egy levélben az édesapa azt írja, hogy nincs bajuk, egyértelmű bizonyíték egyelőre ezt nem támasztja alá.

Forrás: rendőrség

Január 31. óta keresi a Váci Rendőrkapitányság a Cs.-családot. E napot megelőzően tűnt el az édesapa és az anyuka, valamint öt gyermekük: Márk, Sebestyén, Máté, Imre és Balázs - írta meg a Váci Napló. A lap szerint az anya és a gyermekek is valamennyien Szegeden születtek – az apa Mohácson. A keresést a váci rendőrök indították el. 

A rejtélyes eltűnés sokként érte a család ismerőseit, megmagyarázhatatlannak tartják, hogy Cs.-éknek egyik pillanatról a másikra nyoma veszett.

– Bár zárkózott, de kedves család voltak, a szülők pedig példásan nevelték a gyerekeket  - mesélte a Borsnak a család egyik ismerőse – A szülők értelmiségiek, Imre informatikus, Ildikó pedig magyartanárnő. A fiúk mindannyian sorra nyerték a tanulmányi versenyeket, Balázst, a legidősebbet egyenesen nyelvzseninek tartották – mesélte az ismerős.

Információink szerint Balázs rá is szolgált hírnevére: hét nyelven beszél, és azzal vált híressé, hogy a semmiből pár hónap alatt orosz nyelvvizsgát szerzett. Úgy tudjuk, a fiú bionika szakon végzett, de Indonéziában is élt ösztöndíjasként, amelyről mindössze húsz évesen olyan könyvet írt, melyet maga, az indonéz nagykövet is elismert. Úgy tudjuk, orosz feleségével saját nyelvtanulási módszert és telefonos nyelvtanulási programokat is kifejlesztett.

Azonban nem csak ő, hanem a legidősebb öccse, Máté is igencsak ígéretes karriert futott be már fiatalon, a férfi ugyanis már 22 éves kora óta az egyik hatalmas technológiai cég egyik fejlesztő mérnöke.

– Elképesztő, milyen intelligens gyerekek, valóságos zsenik. Az általános iskolába járó kicsik sem maradtak le a bátyjaiktól, ők is minden létező versenyt megnyertek, nem egyre az anyukájuk készítette fel őket, aki köztiszteletben álló és elismert tanár – tették hozzá.

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel az eltűnésükkel kapcsolatban, így lehetséges, hogy a család önként döntött a távozás és a világtól való elvonulás mellett.

Megkeresésünkre a rendőrség közölte: a család eltűnéséről egy hozzátartozó tett bejelentést. Az egyik szülő levélben felvette a kapcsolatot a Váci Rendőrkapitánysággal. Közölte, hogy külföldön tartózkodnak, nincs semmi bajuk. A kétséget kizáró azonosítás érdekében a Váci Rendőrkapitányság felvette a kapcsolatot az ottani konzulátussal.

A körözés visszavonásához azonban elengedhetetlenül szükséges, hogy az eltűntként keresett szülők akár itthon, akár valamelyik külképviseleten kétséget kizáróan igazolják személyazonosságukat és írásban nyilatkozzanak arról, hogy hozzájárulnak-e az általuk közölt tartózkodási helyük bejelentővel történő közléséhez. Ameddig ez nem történik meg, az elrendelt körözés érvényben marad.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1713998711
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1713998711
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158568_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160395_auto_resized.jpg
life.hu

Megdöbbentően néz ki Alain Delon – alig lehet felismerni a színészlegendát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156309_auto_resized.jpg
vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1713998711
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160238_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jött: busz és kamion ütközött az M1-esen, óriási a baj

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében