Nyakon szúrta élettársát egy nő Kőbányán

A pár azt állította, hogy esés okozta a férfi sérülését, de a kőbányai rendőröknek gyanúsak voltak a körülmények.
A pár azt állította, hogy esés okozta a férfi sérülését, de a kőbányai rendőröknek gyanúsak voltak a körülmények.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Viktória 33 éves encsi lakos ellen, írja a Rendőrség.

A kőbányai rendőrök 2016. március 7-én hétfőn este állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a Budapest X., Pongrácz út és Csilla utca kereszteződésében, ahol egy 36 éves vérző férfit és élettársát találták. A pár egybehangzóan azt állította, hogy a férfi elesett az utcán, és egy üvegszilánk vágta meg a nyakát.

A rendőrök megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit és azt látták, hogy K. Viktória és élettársa 20 óra 40 perckor veszekedett a kőbányai utcán, majd a nő egy alkalommal nyakon szúrta a férfit. A bűncselekmény elkövetését követően az általa használt szúró-vágó eszközt eldobta, amelyet a rendőrök a helyszínen később megtaláltak.

A nyomozók K. Viktóriát előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
Vele szemben – szabadlábon hagyása mellett – a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.