Nutellával kente be diákja pucér testét a sármos tanár

A dráma szakos Andrew Wilson és a lány szülei egy focicsapat miatt haverkodtak össze, ami csak rásegített a perverz szerelmi viszonyra.
A dráma szakos Andrew Wilson és a lány szülei egy focicsapat miatt haverkodtak össze, ami csak rásegített a perverz szerelmi viszonyra.

Azzal vádolnak egy angliai tanárt, hogy szexuális viszonyt folytatott egyik diákjával. Eddig sajnos szokványos a történet, de a részletekről ez korántsem mondható el.

Volt, hogy a dráma szakos Andrew Wilson valahogy kikérte egy óráról a lányt, hogy egy haverja lakásán szexeljenek, aztán visszaértek a suliba, mire az iskolabusz indult, így a szülők sem sejtettek semmit - írja a Daily Star.

De Wilson aztán a szülőket is felhasználta, hogy többet lehessen közel diák szerelméhez, aki egyébként a bíróságon azt mondta, mindenki imádta a suliban a férfit, mert nagyon sármos volt. Szóval Wilson valahogy összebarátkozott a szülőkkel is, aminek az adott apropót, hogy ő és a család is nagy rajongói a Leeds United nevű angol focicsapatnak.

© Fotó: Lancashire Police

Ennek köszönhetően olyan is volt, hogy egymásnál töltötték az estéket, ami lehetőséget adott a férfinak, hogy pár óvatlan pillanatban megfogdoshassa diákját.

Úgy tűnik, a törvénytelen kapcsolatból szerelem lett, mert tanár és diákja sülve-főve együtt voltak, amikor csak meg tudták oldani.

A bíróságon az is kiderült: volt, hogy Nutellával kenték be egymás csupasz testét, amit aztán lenyaltak egymásról.

Wilson ügyvédje egyelőre azzal akarja védence büntetését enyhíteni a bíróságon, hogy kirúgták, a házassága is gallyra ment és valószínűleg az otthonát is el fogja veszíteni.

A bíró szerint Wilson “megsértette a tanár-diák viszonyt”.