Nem találja ki, kinek az ötlete volt ez az orálszexes esküvői kép

Nem, nem a fotósé...
Nem, nem a fotósé...

Napok alatt körbejárta a netet egy holland esküvői fotó - méghozzá nem véletlenül. Azon ugyanis a fényképész azt a pillanatot örökítette meg, amint a menyasszony letolt nadrágú hites ura elé térdel, és kényezteti őt a szájával - vagy legalábbis úgy csinál a kép kedvéért.

Sommige bruidsparen kunnen niet wachten tot het feest voorbij is om lekker rustig naar de suite te gaan en daar een...

Közzétette: Michelklooster.com – 2017. október 2.

A fotós, Michel Klooster szerint nincs ebben semmi meglepő: az elmúlt évek trendje ugyanis épp arról szól, hogy mindenki túl akarja szárnyalni a másikat: egyre szebb, boldogabb, izgalmasabb, extrémebb esküvői fotókat szeretnének a párok, akik tulajdonképpen saját környezetükkel és a többi házasulandóval versengenek folyamatosan. A klasszikus nász-képek ideje lejárt. Aki megrökönyödik egy ilyen képen, az azt hiszi, még mindig 1996-ot írunk - magyarázta a férfi, aki nyolc éve dolgozik profi fotósként.

Az extrém fotó egyébként egy anyuka ötlete volt - az azonban sajnos nem ismert, hogy a férj vagy a feleség édesanyja állt elő a nagy ötlettel - írja a Daily Star.

Klooster egyébként világjáró fotója mellé - mitán igen sokan felkapták - odaírta: a posztot nem marketingfogásnak szánta, egyszerűen jó ötletnek tűnt. Ezt bizonyítandó leírja: a jövőre házasulandó párok ne is keressék, neki ugyanis már most be van telve a naptára 2018-ra.