„Nem kapok levegőt!” – mondta a férfi, de ez csöppet sem érdekelte a rendőröket (videó)

Ittas vezetéssel gyanúsították Charles Wadet, mikor beszállították a rendőrségre. A férfi az előállításáról szóló felvételek alapján most perre megy, és pénzbeli kompenzációt követel.

A videón az látszik, ahogy a férfit hátrabilincselt kezekkel először a falhoz szorítják, a fejét többször beleverik a falba. Ezek után a földre szorítják, az egyik rendőr térdel a hátán, mikor Wades rasszizmussal vádolja őket. „Jól érzitek ti fehér emberek magatokat, mikor ezt csináljátok egy négerrel?” – kérdezi.

Majd beleültetik egy székbe, amelybe megpróbálják leszíjjazni a láthatóan kábult férfit. Ekkor megpróbálják a bilincset levenni a hátrarakott kezeiről, de az egyik rendőr valahogy fájdalmat okozott neki, ami persze nem tetszett Wadenek, elkezd kapálózni és káromkodni.

Ekkor ért oda egy rendőr, aki körübelül 3 centiről paprika-spray-t fújt az arcába. Ez nem csak Wade-nek, hanem a többi rendőrnek sem esett jól, pedig ők még távolabb is voltak a fújástól. Mindenki köhög a férfi körül. De a parikaspray-s rendőr nem hagyja abba, még egyszer lefújja az ittas vezetéseken kapott férfit, aki ezután azt kiállta: „Nem kapok levegőt, nem kapok levegőt! Kérem, segítsenek!” A férfi rángatózik, de a rendőröket nem hatja meg, továbbra is leszorítják a testét.

A rendőrség reakciójáról egyelőre nincs információ.