Nem hitte el, hogy ő az apa: kalapáccsal támadt ikreire

A fiatal házaspár és másfél éves ikreik az Észak-Londonban lévő otthonukban voltak szombat este is, ahol látszólag semmi nyoma nem volt a várható borzalmaknak. Cristinela Datcu az este még beszélt is barátnőjével, aki érdeklődött hogyléte felől, de az anya semmi különöset nem mondott, persze igazat sem, amikor azt mondta, jól van. A barátnő a régi ismerettség alapján biztos volt benne, hogy a román származású Datcu hazudik, de nem akarta nyúzni, ezért inkább nem piszkálta, korábban már éppen elégszer elmondta neki, hogy hagyja el a féltékeny férjét és kezdjen új életet nélküle. A 33 éves indiai apa, Bidhya Sagar Das ugyanis rettenetesen féltékeny volt, amit az esetek többségében jól leplezett, de időnként kikivánkozott belőle, hogy mivel a gyerekek hófehérek, bizonyára nem tőle vannak. Datcu ennek ellenére kitartott a férfi mellet, úgy gondolta, tudja, mit csinál.

Aznap este nem volt vita, semmilyen figyelmeztető jel. 2 nappal korábban viszont történt valami váratlan, de ez mégsem jelezte, hogy tragédia közeleg. A férfi hét év után egyszerűen felmondott a hotelben, ahol éjszakai műszakban dolgozott, de erről többet nem tudni, írja a DailyMail.

A férfi híresen féltékeny volt © Facebook

A végzetes estéről viszont igen: Datcu éppen a zuhany alatt volt, amikor feltehetően az apa egy kalapáccsal megpróbálta agyonverni az ikreket. Amikor a nő kijött a fürdőszobából, a véres testek látványa fogadta, de az apának már nyoma sem volt. Törölközőben rohant az utcára, ahol vérfagyasztó sikolyával jelezte a környéken élőknek, mi történt. Azt kiabálta: „A gyerekeim, a gyerekeim, segítség!”

A szomszédok mind felfigyeltek a borzalmas sikításra, ahogy a kétségbeesett nő az utcán próbált valamilyen segítséget kérni. Nem sokkal később megérkeztek a rendőrök, a mentők is, de a nő reményvesztetten kérte őket számon, hogy miért csak ilyen sokára jöttek. A környéken lakók látták, ahogy a gyerekeket mindenféle gépekkel együtt tették a mentőbe, ez azért volt, mivel azonnal lélegeztetni kellett a kicsiket. Másnap hajnalban a kisfiú meghalt, az életveszélyes állapotban lévő kislány életéért pedig továbbra is küzdöttek az orvosok.

Az ikrek 2015-ben születtek © Facebook

Miután a gyilkos fegyvert, egy kalapácsot a lakás közelében egy zsákban elrejtve megtalálták, a rendőrség további 20 órán át üldözte az apát, akit végül sikerült elkapniuk, majd azonnal a helyi őrsre vitték, ahol a nyomozás ideje alatt előzetes letartóztatásban tartják, de amíg a nyomozás nem zárul le, mindenkitől várják az esettel kapcsolatos információkat.