Nem hiszi el, mit tett terhes exével a nyílt utcán

A szülés előtt néhány nappal támadta meg a kismamát a sportkocsiból kipattanó exe.
A szülés előtt néhány nappal támadta meg a kismamát a sportkocsiból kipattanó exe.

Néhány nap volt már csak hátra a kiírt szülésig, amikor Natalie Queiroz az angliai Sutton Coldfield utcáin sétált, és a helyi baptista templom előtt járt éppen, amikor hirtelen felbukkant az exe, a mindenki által kedves és nyugodt emberként ismert Babur Karamat Raja. A sikeres üzletember egy kapucnis pulóverben próbálta álcázni magát, miközben egy késsel a kezében megtámadta a nőt. Natalie próbálta védeni a babát, ezért exe többször megsebesítette a karját, de testén is többször sikerült megszúrnia.

Mivel az eset fényes nappal történt, több szemtanúja is volt a történteknek. A nő sikítani kezdett, néhány férfi pedig miután rájött, hogy mi is történik valójában, gondolkodás nélkül a kismama segítségére sietett, lefogták a késsel hadonászó férfit, majd egészen a rendőrség érkeztéig nem is engedték el. A nőt azonnal kórházba szállították, a birminghami Szent Erzsébet kórházban pedig néhány órával később megszületett Natalie egészséges kislánya. Azóta sikerült stabilizálni az anyuka állapotát is, akinek az egyik első dolga az volt, hogy hálát mondjon azoknak a fériaknak, a kik bátran és önzetlenül a segítségére siettek.

Az eset előtt mindenki értetlenül áll, hiszen a Bobby Karamat néven ismert művelt, jól szituált férfit mindenki rendes, becsületes embernek tartja. A rendőrség elfogta a férfit, aki ellen emberölési kísérlet, valamit a gyermek veszélyeztetése miatt emeltek vádat.