Nem csak megrontotta 4 éves gyermekeit a pár

Perverz szexuális fantáziáit élte ki egy pár saját négyéves gyermekein. Azonban nem ez volt az egyetlen kegyetlen tettük...
Perverz szexuális fantáziáit élte ki egy pár saját négyéves gyermekein. Azonban nem ez volt az egyetlen kegyetlen tettük...

Ha elítélik őket, életfogytiglani börtönre számíthatnak: egy Észak-Karolinában élő pár olyan kegyetlen szexuális zaklatásnak tette ki négyéves kislányát és kisfiát, hogy a legnagyobb jóindulattal sem lehet rájuk többet az anya és az apa szavakat használni.

A vádak szerint ugyanis a 29 éves Lindsey Honeycutt, és párja, Ambrose Heavener több alkalommal is arra kényszerítette a testvérpárt, hogy egymást molesztálják, valamint azt is megengedték, hogy barátaik éljék ki szexuális vágyaikat a gyermekeken. Az aktusok egy része ráadásul egy sztriptízbárban zajlott - Honeycutt munkahelyén, ahol a nő egyébként táncosként dolgozott.

A rendőrség tudomására tavaly jutott sokkoló eset kapcsán nem csak a párt, de két másik férfit, a 45 éves Anthony Stricklandet és az 55 éves Panteleimon Spirakist is letartóztatták. Ez utóbbi már nem volt ismeretlen a hatóságok előtt: korábban két évet ült egy 11 éves lány molesztálásáért a kétezres évek elején. A jelenlegi vád szerint most a négyéves kislányt erőszakolta meg - a szülők beleegyezésével!

A vádlottak óvadéki tárgyalása épp pénteken zajlik - írja a New York Daily News.

A gyerek lelki traumáit több hónapon keresztül kezelték, mire januárban végre képesek voltak megnyílni a terapeutáknak.