Nem akart apa lenni, felgyújtotta terhes nőjét

A legkézenfekvőbb megoldásnak azt találta a problémájára a fiatal férfi, ha várandós barátnőjét élve lángra lobbantja.
A legkézenfekvőbb megoldásnak azt találta a problémájára a fiatal férfi, ha várandós barátnőjét élve lángra lobbantja.

A 20 éves Eren Toben egészen addig boldog párkapcsolatban élt a nála egy évvel fiatalabb barátnőjével, Maria Peinerrel, amíg a lány be nem jelentette, hogy várandós. A felelősségtől és az apaságtól rettegő berlini fiatalember a hír hallatán szörnyű tervet eszelt ki, amihez egy barátja segítségé kérte, írja a Mirror. A nyolcadik hónapban lévő barátnőjét elcsalták azzal az ürüggyel, hogy babaruhát kell vásárolni a születendő gyermeknek.

A beígért vásárlás elmaradt, és az üzletház helyett végül egy erdő szélén kötöttek ki. Itt Toben egy fadarabbal leütötte a lányt, majd egy kenyérvágókéssel megszúrta. A még eszméleténél lévő lányt ezután a barátja leöntötte benzinnel, majd felgyújtotta.

Közzétette: Eren Toben2016. február 21.

Maria elszenesedett holttestére turisták találtak rá másnap, nem sokkal arrébb pedig a nyomozók felfedezték a kést is. Ezután a rendőrség hamar elfogta a két férfit, akik egymás ellen vallottak, de hiába, a késen található ujjnyomok elárulták, hogy ki volt a valódi tettes. A gyilkosságért mindkét fiatalt 14 év börtönre ítélte a bíróság.