Naponta megosztja a tini a felvételt, amin eszméletlenre verik - videó

A 16 éves lányt a suli vécéjében verték eszméletlenre. A tettesek a mai napig nevetnek a markukba.
A 16 éves lányt a suli vécéjében verték eszméletlenre. A tettesek a mai napig nevetnek a markukba.

A Philaderphiában élő Mia DeJesust nem csak zaklatta négy iskolatársa, de a lányok egy alkalommal brutálisan meg is verték, valamint videóra is vették a támadást, hogy később a közösségi oldalakon a felvétel segítségével folytassák a terrort. Mia azonban kiállt magáért, és egy szokatlan akcióval csapott vissza.

Ő maga kezdte ugyanis megosztani a képsorokat, amin tisztán látszik: az ütlegelés jó részén rongybabaként jobbra-balra hajló lány már eszméletlen, támadóinak azonban ez sem elég. Mindeközben Mia kommentárját halljuk: elmondja, hogy a négy lányt azóta sem vonták felelősségre, noha nem csak az ő tanúvallomása szól ellenük, de létezik egy másik felvétel is, aminek köszönhetően egyértelműen beazonosíthatóak.

Közzétette: Nena Bella2016. január 31.

„Senki sem sietett a segítségemre, vagy próbált meg segítséget szerezni. Még megvédeni sem volt alkalmam magamat, hiszen - ahogy az tisztán látszik a videón - eszméletlen voltam” - majd hozzáteszi: mindaddig naponta megosztja a képsorokat, amíg nem történik valami. A hétfőn feltöltött kisfilmet eddig több, mint 200 000-szer játszották le, és közel 7000 ember osztotta meg.

Az iskola szóvivője szerint azonban ez az ügy nem rájuk tartozik, mert egy szomszédviszály folytatódott az iskola falain belül - írja a Sun.