Nagyapja erdejében ásta el gyilkosa Vivien holttestét

Autójában megfojtotta, majd az erdőben fél méter magas földet hordott a holttestre M. Vivien gyilkosa. A húszéves kakucsi nő és a tettes, K. Bálint gyermekkoruktól jó barátok voltak. A tragédia egy szakítás miatt következhetett be.
Autójában megfojtotta, majd az erdőben fél méter magas földet hordott a holttestre M. Vivien gyilkosa. A húszéves kakucsi nő és a tettes, K. Bálint gyermekkoruktól jó barátok voltak. A tragédia egy szakítás miatt következhetett be.

Csütörtök reggelig még élt a remény a kakucsi M. Vivien szüleiben, hogy lányuk épségben előkerül, miután szombat hajnal óta senki nem látta. A fiatal lány mozdulatait utoljára egy térfigyelő kamera rögzítette, amint a Népligetnél lévő Liget Club előtt áll. Innentől azonban nyoma veszett, senki nem tudott róla semmit.

Felhívta telefonon

Csütörtök reggel azonban a rend­őrök elfogták a szintén kakucsi K. Bálintot, aki először mindent tagadott, de miután a hazugságvizsgálaton megbukott, beismerte, ő ölte meg Vivient.

A Bors információja szerint a feltűnően szép lány és K. Bálint gyermekkoruktól jó barátok voltak. A fiú ismerősei szerint Bálint évek óta szerelmes volt Vivienbe, egy ideig együtt is jártak. A kapcsolatot Vivien szakította meg, mert beleszeretett egy másik fiúba. Eltűnése előtt mégis régi barátját, Bálintot hívta fel telefonon, és kérte meg arra, hogy autójával vigye haza Budapestről Kakucsra.

© Fotó: Googlemaps

Anyját is átverte

Útközben azonban összevesztek, és a fiú annyira feldühödött, hogy megfojtotta Vivient. A lány holttestét a nagyapja gazdaságához tartozó erdőben rejtette el. Bálint félméternyi földet hordott az élettelen testre. Kakucson mindenkit megdöbbentett K. Bálint tette. Jóravaló, rendes fiúnak ismerték.

– Soha semmi gond nem volt vele, szorgalmas tisztelettudó gyerek volt. Az apja katonatiszt, az anyukája pedig egy virágboltot üzemeltet. Ő a nagypapája gazdaságában dolgozott, azt tervezet, hogy később átveszi az egész birtok irányítását. Az anyuka Ágnes, még a Facebook-oldalára is kitette a felhívást, amelyben Vivient keresték. Fogalma sem volt róla, hogy mit tett a fia.

Tündérnek becézték

Vivikéről is csak jót mondhatok, egyetemre készült ez a gyönyörű lány. Anyukája csak tündérkének hívta, mert tényleg úgy nézett ki, mint egy tündér. Úgy tudom, mindkét gyerek édesanyja teljesen összeomlott – mondta egy helybéli férfi.

A Bors úgy tudja, hogy péntek este Inárcs egyik parkjában nagy verekedés történt. Több itt lakó is állítja: a balhéban részt vevőknek közük van Vivien halálához.

– Azt hallottam, hogy az egyik fiút úgy megverték, hogy a kórházban meghalt. Többet nem merek mondani – zárta rövidre a beszélgetést egy fiatal inárcsi férfi.