Műpénisszel verte át tini szexpartnereit a nő

Három áldozata közül az egyik a mai napig nem hiszi el, hogy átverték. Szentül meg van róla győződve: egy fiúval feküdt le, nem egy gumiszerszámos lánnyal.
Három áldozata közül az egyik a mai napig nem hiszi el, hogy átverték. Szentül meg van róla győződve: egy fiúval feküdt le, nem egy gumiszerszámos lánnyal.

Elképesztő történet végére került pont szerdán az angliai Preston bíróságán. Most zárták le ugyanis annak a 23 éves nőnek az ügyét, aki öt éven keresztül tévesztette meg sikeresen fiatal áldozatait. Legidősebb partnere 17, legfiatalabb mindössze 12 éves volt.

Jennifer Staines magát a közösségi oldalakon Jason Spillernek kiadva hitette el: ő valójában egy szerelemre éhes fiatal fiú. Összesen három tinit cserkészett be, mindhármukkal le is feküdt. Sőt, egyikőjükkel több, mint egy évig tartott a kapcsolata. Az együttlétek során műpénisszel tette magáévá a lányokat, akiknek felállított pár szabályt. Csak ő foghatta meg a tiniket, azok nem érinthették, még a közös nyaralások során is külön öltözködött - valamint mindig óvszert húzott. Ennek ellenére - mint az a tárgyalás során kiderült - az egyik áldozat még nőgyógyászhoz is elment, mivel azt hitte, teherbe esett.

A magát férfinak álcázott nő még barátnői szüleivel is megismerkedett. Noha eleinte sikeresen álcázta magát előttük is, végül 2014-ben az egyik anyuka fogott gyanút, hogy „Jasonnal” valami nem stimmel.
A manipulatív nő lakásának átkutatása közben megtalálták azt a műpéniszt, aminek segítségével lefeküdt a tinikkel. A bíró többször is hangsúlyozta, hogy noha az aktusok a fiatalok beleegyezésével történtek, mégis szörnyű bűncselekményről van szó, ahol az áldozatokat és családjukat jelentős trauma érte. Jennifer Stainest végül 39 hónap szabadságvesztésre ítélték hatrendbeli szexuális zaklatásért és fiatalkorúakról készült pornográf képek birtoklásáért - ugyanakkor a bíró kiemelte, hogy az események fényében nagyon valószínű, hogy vannak más áldozatok is, akiket az ítélettel is szeretne bátorítani arra, hogy jelentkezzenek a hatóságoknál - írja a Daily Mail.

A műpéniszes nő álcája egyébként annyira jól sikerült, hogy három áldozata közül az egyik a bírói döntés ellenére sem hajlandó elfogadni, hogy átverték, és valójában egy nővel bújt ágyba.

Hasonló esetre egyébként már korábban is sor került: 2015-ben például a BorsOnline is írt arról a brit nőről, aki két éven át titkolta valódi nemét barátnője elől. Akkor az elkövető azzal védekezett: szerinte mindketten pontosan tudták, miről szól ez a kapcsolat - egy szexuális fantázia megéléséről.