Aktuális

Mónika: Fojtsd meg az unokádat!

B. B.

Létrehozva: 2018.10.16.

Vád: a nagypapával akarta megöletni lányát az anya.

Forrás: Czerkl Gábor

Ha bebizonyosodnak a vá­dak, akkor ép ésszel felfoghatatlan bűncselekmény miatt kell felelnie M. Mónikának és apjának, Csabának. Az asszony a saját kislányát, a hároméves Hannát akarta megöletni a nagypapával. 

A vád szerint a nő a tatai Cseke-tóhoz hívta, majd leitatta a férfit, aztán arra kérte, hogy fojtsa meg az unokáját. Az ügyészség szerint Mónika azt mondta az édesapjának, hogy Hanna nem az ő gyermeke, ezért kell meghalnia.

A nagypapa két ujjal elkezdte fojtogatni Hannácskát, körülbelül negyven-ötven másodpercig szorongathatta a nyakát, azonban amikor a gyermeknek már kékült a feje és bevérzett a nyaka, elengedte. Nem tudni, hogy a férfi pusztán megsajnálta a lánykát, vagy felmérhette cselekménye esetleges következményeit, mindenesetre szerencsére nem történt meg a legrosszabb.

Végül a kicsit kórházba vitte az anyja, ott derült ki, mi történt vele. Mónika azt állítja: ebből egy szó sem igaz, ő csupán egy percre bízta apjára Hannát, elment pisilni, és mire visszaért, a gyermek már zokogott.

A család látványosan Mónika oldalán áll, mind egybehangzóan állítják, kizárt, hogy az asszony legyen a felbujtó. 

– Mindent megadott a gyerekeinek, a mai napig viszi az ételt, a játékot, a ruhát. A gyerekek is nagyon várják, amikor meglátják az anyjukat, kérdezgetik, mikor mehetnek haza – mondta tegnap a bíróságon Mónika édesanyja.

A nőtől az eset után azonnal elvették mindkét gyerekét, nem sokkal később azonban teherbe esett, augusztusban pedig megszületett a kis Kristóf, akit szintén rövid idôn belül elszakítottak tőle. Mónika rettenetesen vágyik a gyermekei után.

– Egy hónapban egyszer láthatom csak az újszülött fiamat, a lányokat pedig kétszer. Elképesztően hiányoznak, belesajdul a szívem, amikor találkozásnál rohannak felém, és kérdezik, anya, mikor jössz már velünk? Legalább hétvégére jöhetnének, hogy velem lehessenek, megölelgethessem őket – zokogta Mónika a tárgyalás után. A per hamarosan folytatódik, ítélet később várható. 

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében