Miszlikre vágta a nőt, darabkáit szétszórta a városban

Borzalmas hét volt ez a hamburgiak számára: a német városban szinte minden nap talált valaki egy-egy testrészt, melyet egy nőről vágott le kegyetlen gyilkosa.

Az asszony első darabját – mint azt a Local című lap hírül adta – az Elba folyó mentén lelte egy járókelő. Hétfőn este pedig a szerencsétlen áldozat törzse került elő. Azóta már összesen hét testrészre bukkantak a városban, egy tizennyolc kilométeres átmérőjű kör területén belül.

Naponta új testrész került elő

A rendőrség DNS-vizsgálattal állapította meg, hogy a testrészek mind egy ember darabjai, s már azt is tudni, Lucy, egy 48 éves, az Egyenlítői-Guineából származó prostuált az áldozat. Eltűnését még augusztus elsején jelentették be. Családja jelentkezett a német rendőrségen azzal, hogy segítenék a nyomozást, de a hamburgi zsaruk azzal utasították el őket, hogy az ügyben sajnos nincs forró nyom, vagyis semmit sem tudnak arról, ki lehet a gyilkos.

Police hunt for murder suspect who left pieces of prostitute's body around Hamburg

Hamburg police searching along the Elbe River after the discovery of body parts. Photo: TNN/DPA. Hamburg may have its own version of 'Jack the Ripper', as police have so far found a new body part almost every day this week belonging to a 48-year-old prostitute.

Hamburg már arról beszél, hogy Hasfelmetsző Jack mai utóda tűnt fel a városban: mint ismert, a szintén prostituáltakat ölő szadista brit férfi sohasem került kézre. Remélik a németek, a hamburgi zsaruk eredményesebbek lesznek mint hajdan londoni kollégáik voltak.