Mindenórás kismamát ölt meg az őrült előző

Mindenórás kismama, a férje és az asszony 13 éves lánya halt meg a szörnyű nagyvenyimi balesetben. A tragédiát okozó autóst őrizetbe vették. A 24 éves férfi előzés közben ütközött.
Mindenórás kismama, a férje és az asszony 13 éves lánya halt meg a szörnyű nagyvenyimi balesetben. A tragédiát okozó autóst őrizetbe vették. A 24 éves férfi előzés közben ütközött.

Egy pillanat alatt véget ért egy család története, amikor kocsijukat busz elé lökte egy, a ködben felelőtlenül előző autós. A Bors információi szerint szombaton este a Forddal száguldozó 24 éves férfi több autó előzésébe kezdett a Mezőfalvát Nagyvenyimmel összekötő, 6219-es számú úton. A Ford bevágott a négytagú család Daewoo-ja elé, padkának ütközött, majd oldalba taszította a Daewoo-t. A kis piros autó átlökődött a szembejövő sávba és egy busznak csapódott.

A Daewoo a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a benne ülő B. László, a felesége és a nő 13 éves lánya, Dóri azonnal szörnyethalt. Egyedül az asszony 8 éves kisebbik lányát, Csengét tudták élve kiemelni a roncsból. A busz és a balesetet okozó Ford utasai sértetlenül megúszták.

Az elhunyt család Mezőfalván lakott. A helyiek egy emberként gyászolják a szimpatikus fiatalokat.

– László és Ani a nyáron esküdött, november végére várták a babát – mondta a Borsnak az egyik szomszédjuk. – Ani két lánya is szerette a nevelőapjukat, kedves családot alkottak. Nagyon várták a közös gyermeküket, úgy tudták, hogy kisfiú lesz. Laci a széltől is óvta a feleségét. Felfoghatatlan, hogy mindennek egy csapásra vége. És most vajon mi lesz a szegény árván maradt kislánnyal? – törölte le könnyeit az asszony.

Horváth Diána, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője közölte: egy 24 éves férfit gyanúsítanak a baleset okozásával.

– A férfit előállították, kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozásának vétségével gyanúsítják. A rendőrség kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását – tette hozzá a szóvivő.

A Bors úgy tudja, az őrizetbe vett férfi is Mezőfalván lakik. Információink szerint a baleset előtt nem fogyasztott alkoholt.