Miközben csomagokat kézbesített, a címzett kutyáját is megerőszakolta

Nem csak a levelek kézbesítésével töltötte mindennapjait a postás...
Nem csak a levelek kézbesítésével töltötte mindennapjait a postás...

Sokkoló felfedezést tett egy minnesotai férfi, egy véletlen folytán jött ugyanis rá: postása megerőszakolta a kutyáját. A Crookston városában élő - meg nem nevezett - férfit rendkívül zavarta, hogy a körzetben szolgálatot teljesítő postás, a 21 éves Brian Louis George L. Chapman rendszeresen a garázsában hagyja a neki címzett leveleket és csomagokat, amikor nem találja otthon. Fel is akarta hívni a postát, hogy figyelmeztessék alkalmazottjukat, azonban előtte úgy döntött, visszanézi a legutóbbi kézbesítésről készített felvételt - a lakónak ugyanis volt biztonsági kamerája a háza előtt - írja a Daily Mail.

Fény derült a postás mocskos titkára

A február hetedikén, dél tájban rögzített képsorok már a hatóságok kezében vannak, mivel azok bestiális tettet rögzítetek: tisztán látszik ugyanis, amint Chapman bemegy a garázsba, leteszi a csomagot, majd megerőszakolja az ott lévő kutyát. Noha a postás ellen csak ez az egy terhelő bizonyíték van, abból, hogy rendszeresen a garázsban hagyta a címzettnek szánt küldeményeket, sejthető, hogy szörnyű tettére sem ekkor került először sor.

Az Elite Daily cikke az esettel kapcsolatban megjegyzi: az USA területén belül a mai napig több olyan állam van, ahol nem illegális állatokkal közösülni. Ilyen többek közt Hawaii, Kentucky, Nevada, New Mexico, Ohio, Texas, Vermont, West Virginia, Wyoming, valamint hasonló szabályozás van érvényben a fővárosban, Washington D.C.-ben is.

Chapmant betöréses lopással és állatokkal való fajtalankodással is megvádolták. Míg előbbiért akár 10 évet is kaphat, az utóbbi, brutális tett büntetési tétele az államban (mivel csak szabálysértésnek minősül) csupán 90 nap - vagy 1000 dollár bírság!