Miért titkolták el a balesetet Bozsek Márkék?

Megcsúszott az úton, és egy oszlopnak csapódott autójával Bozsek Márk. A kocsiban vele volt Csordás Ákos és a Fat Phoenix-es Erdész Tamás is. Egy hétnél is tovább sikerült titokban tartaniuk a karambolt.
Megcsúszott az úton, és egy oszlopnak csapódott autójával Bozsek Márk. A kocsiban vele volt Csordás Ákos és a Fat Phoenix-es Erdész Tamás is. Egy hétnél is tovább sikerült titokban tartaniuk a karambolt.

Több mint egy hétig sikerült titokban tartania Bozsek Márknak, Csordás Ákosnak és Erdész Tamásnak, hogy november 3-án, vasárnap éjszaka balesetet szenvedtek. Igaz, a fiúk egyikének sem esett komolyabb baja, de az mindenképp furcsa, hogy még a Barátok közt stábja és a mentorok sem tudtak tegnapig az esetről.

A három fiú információink szerint Márk autójával, a párbaj után vágott neki az éjszakának. Bár az x-faktoros versenyzőket általában buszokkal vagy taxival szállítják a stúdióba és onnan haza, Márk gyakran használta a saját kocsiját is erre a célra. A fiúk az RTL stúdiójából hazafelé tartottak az élő adás után, amikor Márk elvesztette uralmát az autó felett, és nekiszaladt egy villanyoszlopnak az egyik budapesti hídon. Aznap esett is, így valószínűleg a csúszós út miatt is történhetett a baleset.

– Ákos és a ByTheWay párbaja után tartottam haza, szabályosan, az útviszonyoknak megfelelően közlekedtem. Csúszott az út és elképzelhető, hogy egy olajfolt is közrejátszott abban, hogy az autó megpördült majd hátulja a közelben található egyetlen villanyoszlopnak csapódott, majd megpördült – nyilatkozott a Borsnak szűkszavúan Márk.

Azóta tudjuk, hogy Márk kilépett a versenyből, mégpedig azért, mert úgy érzete, azon a vasárnapon neki kellett volna párbajoznia, Ákos és a fiúcsapat helyett. Az énekes-színész azóta dilemmázott azon, hogy abbahagyja a versenyt, pénteken pedig ki is mondta a végszót. Az ijedtségen kívül szerencsére nem történt senkinek semmi baja.

– Budapesten és környékén az elmúlt két hétben nem történt erre a névre felvétel – tudtuk meg az Országos Mentőszolgálat sajtóosztályától. Ezek szerint tehát a fiúknak nem volt szükségük orvosi ellátásra, az autó viszont összetört.

A Bors érdeklődött a Barátok közt stábjánál Márk hogyléte felől, bár a sajtófőnök, Böjte Piros nem tudott a balesetről, azt megerősítette, Márk jól van, tegnap is forgatott. Geszti Péter, az énekes mentora pedig elmondta, ő csak a stábtagoktól tudta meg, hogy mi történt, Márk neki sem mesélt róla.

Csordás Ákos: vonzom a baleseteket

– Régóta lovagolok, és többször estem már le lóról, olyan is előfordult, hogy megrúgott az egyik állat. Emellett imádok motorozni, így ért már baleset a krosszmotorpályán. Mondhatni gyakori dolog volt nálam az agyrázkódás – árulta el a Borsnak Ákos, aki nagyon jó barátja Bozsek Márknak. Ezek után nem csoda, hogy ő is ott ült abban az autóban, amit az énekes összetört.