Miért húz zacskót a fejére minden reggel ez a csinos lány? Eláruljuk!

Egyesek csak zavarodottan vakarják a fejüket a látvány kapcsán, míg mások szerint igazi forradalmi ötlettel állt elő a Kaliforniában élő Eva Mariie. Napi rutinját a Twitterezők három röpke nap leforgása alatt 62 ezer kedveléssel és 17 ezer megosztással jutalmazták - ami bizony sok ezerrel több, mint amit egy átlagos posztjára kapni szokott.

Miért húz zacskót a fejére Eva? © Twitter

Eva ugyanis lefotózta, amint egy narancssárga zacskót húz a fejére, majd úgy öltözik fel. Hogy miért? Állítása szerint ezzel az egyszerű trükkel kiküszöbölheti, hogy felsőit - amiknek nyakát ugyebár át kell, hogy húzza a fején - összekoszolja friss sminkjével. A zacskós módszerrel a smink is érintetlen marad, és a pólók-pulcsik nyakáról sem kell mondjuk alapozómaradványokat eltüntetni. Ugye, milyen jó?

Az persze más kérdés, hogy abból a 17 000 emberből, aki újraosztotta Eva fotóit, ki az, aki valóban zseniális felfedezésnek tartja a fejre húzott zacskós technikát, és ki az, aki elképesztő marhaságnak, és csak azt szeretné, ha a barátai is röhögnének egy jót.

Jó ötlet? Vagy totális hülyeség? © Twitter